Szerintetek lesz bármi azután, hogy meghalunk?
Sok ilyen kérdés volt, de egy másfajta megközelítésem van.
Én péládul ateista vagyok, nem hiszek Istenben, a teremtésben. Az én meglátásom szerint az életnek nem sok értelme van a fajfenntartáson kívül. Bármit is teszünk, bárkik leszünk, megszűnünk létezni és az emlékünket is homály fedi majd.
De szerintetek van valami a halál után?
Nehéz elképzelni, hogy a képszakadás után ne legyen valami, bármi. És hogy a születésünk előtt sem volt semmi.
Lehetséges, hogy reinkarnálódunk, csak nem biztos, hogy emberek leszünk? Bármilyen növény, állat, élőlény lehetünk következő életünkben. És természetesen nem fogunk emlékezni előző életünkből semmire.
Számomra felfoghatatlan, hogyha az élet véget ér, akkor a tudat is semmissé legyen. Valaminek, valamikor csak kell lennie, nem?
#6 És akkor a majmot szerinted ki a jó élet teremtette? Csak úgy saját akaratára megszületett a káoszból? Mert akkor a majom nagyobb király, mint Isten.
Ha már hiszel valamiben, akkor legalább legyél következetes. Vagy ez a kettő már nem fér össze?
Szuletesed előtt volt bármi? Nem
Itt a válasz
A halal csak a fizikai tested megszüneset jelenti. A halal utan a tudat, a lelek egy mas, magasabb dimenzioba kerül. A meghalt emberek tudnak a hozzatartozojukrol, kapcsolatot is tudnak velük teremteni. A tulvilagon masfajta elet van, de tudatod mindig lesz, es volt. Ez a bizonyitek arra, hogy most is van tudatod. Ha ismet leszületsz a Földre, marpedig igen, esetleg több szaz ev is eltelik- akkor nem fogsz tudni az elözö eletedröl, ezt el kell felejtened- Isten, vagy ahogy nevezed, mikulas, angyal, tök mindegy, erröl gondoskodik.
Bizonyitek- a halal közeli elmenyek, akiket emberek megeltek, es elmeseltek. Es en is ateltem, hogy a szüleim halala utan, ahogy ök felvettek velem a kapcsolatot, jeleztek, hogy egy nem földi kepessegekkel, erövel letezö "lenyekke valtak". Lelegzetelallito volt, megilyedtem elegge. Medialis közvetitövel dolgokat üzentek kesöbb, amiket a közvetitö nem tudhatott, csak Anyukam, es en. Kettönk titka volt.
Igen. A személyiséged (elme, ego) feloldódik, de a magasabb minőséged (gyakorlatilag a szellemi részed) tovább tapasztal majd.
A reinkarnáció által elvileg egy olyan börtönben létezel, amely a Földhöz láncol téged és nem is ez volt számodra az eredeti Isteni terv, de bizonyos negatív erők olyan energetikai manipulációkkal éltek, melyek által elég nehéz innen kiszabadulnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!