Szerintetek lesz bármi azután, hogy meghalunk?
Sok ilyen kérdés volt, de egy másfajta megközelítésem van.
Én péládul ateista vagyok, nem hiszek Istenben, a teremtésben. Az én meglátásom szerint az életnek nem sok értelme van a fajfenntartáson kívül. Bármit is teszünk, bárkik leszünk, megszűnünk létezni és az emlékünket is homály fedi majd.
De szerintetek van valami a halál után?
Nehéz elképzelni, hogy a képszakadás után ne legyen valami, bármi. És hogy a születésünk előtt sem volt semmi.
Lehetséges, hogy reinkarnálódunk, csak nem biztos, hogy emberek leszünk? Bármilyen növény, állat, élőlény lehetünk következő életünkben. És természetesen nem fogunk emlékezni előző életünkből semmire.
Számomra felfoghatatlan, hogyha az élet véget ér, akkor a tudat is semmissé legyen. Valaminek, valamikor csak kell lennie, nem?
Nem tudom, és nincs a világon olyan élő ember, aki ezt biztosra megmondhatná. Hinni, az egy más dolog, azért hit, mert nem bizonyított, nem bizonyítható, vagy hiszed, vagy nem.
Én úgy vagyok vele, hogy bármennyire is szeretném tudni, vagy akár csak hinni, hogy mi lesz, gőzöm sincs róla, majd kiderül, ha itt lesz az ideje.
*és nincs a világon olyan élő ember, aki ezt biztosra megmondhatná.
Ha a Bibliából a 3 Isteni személy közül te az egyikkel+1 másikkal személyesen, kétséget kívül találkozol-ott nem kérdés, hogy a Biblia minden szava Igaz.
És nem én vagyok az egyedüli, hanem rajtam kivül mindenki aki Pünkösdi karizmatikus keresztény aki találkozott valaha a Szent Lélekkel, és általa meg lett keresztelve-az kivétel nélkül tesz bizonyságot.
Millióan vannak rajtam kivül. Donald Trump is tudja az igazat. Ugyanis ő is pünkösdi karizmatikus keresztény ugyan olyan Szhent Lélek keresztségben részesült mint én.
Ha már ismert embert is mondjunk.
Gesztesi Károly az utolsó pillanatban kapott kegyelmet-ha jobban utána mész. Szintén Szent Lélek keresztsége volt.
sátán minden pünkösdi karizmatikus keresztény előtt amikor már megtörtént a Szent Lélek keresztsége az embernek megjelenik. Személyesen. "add el a lelked"
Te meg mint ember végtelenül megijedsz, és fogod a Bibliádat, és teszed a dolgod.
Hogy ki mit gondol lényegtelen számomra, egy lényeg számomra: Isten a Mindenható Istenb mit gondol rólam. A többi lényegtelen.
Bizonyságot tettem a valóságról-nem csak az én valóságomról, hanem milliók valóságáról. Milliókéról. Nézzd meg a világban, hány pünkösdi keresztény van.. Nézd meg a nemzetközi eseményeket. És nézd meg kicsoda a valóságban Hilary Clinton, és Biden kicsoda valójában-szellemileg.
Persze, hogy lesz!
Amíg fizetve van a sírhely, addig elteng a természet lágy ölén a hely, miközben időről-időre tiszteletét teszi az éppen aktuális sírrongáló az intézménybe és rajta hagyja alkotói tevékenységének névjegyeit, aztán ha már nem lesz, aki menedzselje a sírhelyet, eladják másnak, akinek szüksége lesz egy ilyen szolgáltatásra. Ha felszámolják a temetőt, akkor beszántják, építenek rá valamit vagy akármi.
Én hiszem, hogy a halálunk után ítélet következik, és úgy gondolom ezért is fél a legtöbb ember tőle. (Meg persze a halál ismeretlen volta miatt)
Kérlek ne pontozzatok le, ha nem értetek egyet, a véleményünk kérte a kérdező.
Alapvetően én is úgy gondolom, hogy a kereszténység igaz és nincs más út az üdvösségre csakis Krisztus helyettünk vállalt áldozata a kereszten.
És az a tudat, hogy már biztos helyem van Krisztus mennyei királyságában, hihetetlen nyugalommal és erővel tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!