Balesetet szenvedett egy ismerősöm, akire haragszom, lehet köze a kettőnek egymáshoz?
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Sok hülye van az utakon, mindennaposak a balesetek. Ettől független, ha olyan mély haraggal voltál irányába, ki tudja... de szerinte ez merő véletlen.
Velem olyan volt, hogy anno tesi órán az osztálytársam hirtelen jött ötletből rám dobott egy poloskát. Rettegek a poloskáktól. Egyébként kiszáradt volt már, de azt amikor rám dobta, nem láttam. Előző iskolában egy másik lány eljátszott hasonlót, megkergetett tanórán egy poloskával, az arcomba, hajamba akarta nyomni, de a tanár engem szidott, hogy mit csinálok. Na de, amikor a tesis lány végzett, nevetve bocsizott nekem, hogy csak tréfa volt. Akkor, abban a pillanatban olyan hatalmas dühöt tápláltam, hogy szinte engem fojtogatott, mint egy vulkán, ami ki akar törni. Ártani akartam neki. Aztán pár másodperccel később, a lány csak úgy simán elbotolt, és úgy esett, hogy beverte az arcát. Kitörte a fogát.
Inkább abban hiszek, hogy az aktuális pillanatban, a közelben, ha nagy, sőt hatalmas haraggal van az ember, akkor lehet valami.
Egy tuti az illetőnél, hogy okkult támadásban volt része. Ez biztos.
Hogy ebben te mit és hogy közreműködtél-azt te tudod.
3+ A kérdésed viszont félre vezető. Te is tudod.
De egyet ne felejts: Ki ki aratja méltó gyümölcsét. Ki korábban, ki később-de egy nem marad gyümölcstelenül.És nincs oly titok mi napvilágra ne jönne.
Hogy mikor? kinek korábban, kinek később-de: napvilágra jön.
Hányingerem van a hozzád hasonló emberektől.
*Hányingerem van a hozzád hasonló "emberektől".
Azaz csak még embernek látszó egyedektől.
Ha ez így működne, körülöttem 20-30 ember már a pokolban égne
Bár mivel nekem biztosan nincs semmilyen hatalmam ez ügyben, lehet hogy téged szeret a sors és a te kívánságaid teljesülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!