Létezik a tükörvilág?
Figyelt kérdés
Nagyon régen, általában mindig ugráltam és hülyéskedtem a tükör előtt, majd egyszer, azt láttam egy pillanatra, hogy a tükörbe megállt a kép, de én mozogtam a valóságban, úgy nagyjából fél másodpercig.
A második eset az volt, hogy volt nálam egy mágnes, amit úgy éreztem, mintha megtapadt volna a tükrön.
2023. máj. 11. 19:12
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Nem látott, és nem is fog. Én komolyan gondolom a kérdésemet.
2023. máj. 11. 19:26
3/15 anonim válasza:
Én éjszaka mai napig nem merek a tükörbe belenézni, tudat alatt félek attól, hogy olyat látnék, amit nem akarok. Foglalkozom ezotériával, valamennyire hiszek is benne.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-mas. Nálam elkerülhetetlen ez, mivel az ágyfelé néz egy tükör. De ne aggódj, nem sokat hallani olyasmiről, hogy veszélyes volna a tükörvilág.
2023. máj. 11. 19:45
5/15 anonim válasza:
nagyon szórakoztató az ezotéria kategória xdd
7/15 anonim válasza:
Ha meghal valaki, a lakásában letakarják a tükröket. A tükör átjáró a lélek világba, ezért letakarják azt,hogy ne jöjjön visza, mert itt már nincs helye.
8/15 anonim válasza:
Ez jó kis tèma.
Szerintem a tükör règóta foglalkoztatja az emberisèget.
De gyakorlatilag a tükör semmi más mint egy darab üveg egy kis ezüstös fèmes bevonattal a hátoldalán.
Gyerekkoromban èn is fèltem a tükröktől. De lehet túl sok horrorfilmet nèztem azèrt.
9/15 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Érzékcsalódásod volt, mert sokat nézted a tükröt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!