Az lehetséges, hogy tudatos álomba egy ember képébe megjelenik az ego?
Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 17:01
1/13 A kérdező kommentje:
És folyamatosan gúnyosan szidalmaz, hogy gyenge vagyok, szerencsétlen vagyok stb és rajtam röhög :(
2023. máj. 8. 17:01
2/13 anonim válasza:
Hát... Nem tudom de ha már tudatos álom, akkor gyűjtsd elő az erődet majd... Tudod. Pusztítsd el. >:)
3/13 anonim válasza:
Van a környezetedben olyan személy aki okkult, agykontrollozik? nagyon benne van az ezóba vagy átlagon felül tagadja az ezoteriát, hogy nem hisz benne vagy rosszakaród?
Agykontrollal simán lehet ilyet okozni, tudnak is.
4/13 Grimfox válasza:
Nem konkrétan maga az ego jelenik meg az álomban, hanem inkább egy probléma. Esetedben ez vagy önbizalomhiány, mert tudattalanul ezeket érzed magaddal szemben, vagy pedig egy sérelem, mert valaki ilyesmivel vádolt. Ha mindig ugyanaz az ember jelenik meg, az azt jelenti, hogy ezt a problémát, sérelmet ezzel az emberrel szimbolizálja az elméd, mert hasonló benyomást keltett. Megeshet az is, hogy ez az ember, aki megjelenik, több emberből összegyúrt "kiméra" kép, azok elegye, akikről ilyen benyomásod keletkezett. Tudatos álomban megvan a lehetőséged, hogy elmenekülj előle, elpusztítsd az adott álmon belül(ahogy a 2. is mondta), de ezen esetekben visszatér, legfeljebb másik álomban, esetleg más formában. Azt a problémát kell megoldani, amiből született. Ha tudod, miből születik, ébren is elkezdheted orvosolni. Ha nem tudod, álmodban akár meg is kérdezheted az embert, hogy miért mondja ezeket. Ez igazából olyan, mintha álmodban elmélkedő meditációt folytatnál.
5/13 anonim válasza:
Igen ez egyáltalán nem ritka. Egy tudatosulás küszöbét jelenti.
6/13 anonim válasza:
Az valaki egészen más, aki ennyire negatív. Nem reagálnék rá.
9/13 anonim válasza:
Simán megjelenhet, de bármilyen sötét kép, árny, démon stb formájában is a tudatalattid kivetülése. Fölé kell kerekedned és el kell küldeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!