Miért vagyok ilyen álmaimban?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 13:17
1/8 A kérdező kommentje:
Többször visszatérő álmom, hogy régebbi munkahelyeimen dolgozok és akik mellettem dolgoztak 1-2 srác, álmomba elég erős késztetést érezek arra hogy megverjem őket, pedig igazából semmi bajom nem volt velük, jól el is tudtunk beszélgetni, de álmomba valamiért mindig meg akarom verni őket :(
2023. máj. 6. 13:17
2/8 anonim válasza:
Mert egy álom.
Kielégítő a válasz?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem
2023. máj. 6. 14:53
5/8 anonim válasza:
Vizsgáld meg, hogy minek lehetnek a szimbólumai a srácok. Mi az első szó ami eszedbe jut velük kapcsolatban. Mert nem konkrétan őket ütöd, hanem amit jelképeznek. Talán elégedetlen voltál ott, és a munkahelyet bünteted, ők jelképezik számodra.
6/8 anonim válasza:
Ott is meg lehet találni a színbólumokat és jelentést, ahol nincs is.
Szóval honnan tudod hogy így lehet az igazságra jutni?
7/8 anonim válasza:
Nem biztos, lehet szimplán az a magyarázat, h gyerekkorodban szerettél verekedni. Én fiú létemre nem szerettem és nem is álmodtam ilyet. Viszont elég perverz fantáziám van és ez rendre megjelenik bárkivel szemben az álmaimban. :)))
8/8 anonim válasza:
Szerintem ebben az álomban nincs semmi különös.
A legmindennapibb álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!