Akiknek nyitva van a harmadik szeme! Mit láttatok azzal kapcsolatban, vannak olyan állatok, akiknek van glóriája?
Pontosan, a glória lényegében a koronacsakra, ezen kívül az aura körbeveszi az egész testet, ez is látszódhat úgy mintha glória lenne.
Állatok közül egyébként a macskáknak a legegészségesebb és teljesebb az aurája. A macskáknak tisztább aurája van mint az emberek 99%-ának, ezen kívül teljesen egybefüggő, nincsenek rajta lyukak sem.
4..Rákerestem és nemcsak őrzők,ön/gyógyítók de transzformátorok is..elnyelik a környezetükben felgyülemlett negatív energiákat és átalakítják majd kiterjesztik,akkora az aurájuk mint egy emberé és élénk zöld színű..
Hogy a kérdésre is válaszoljak a glória kialakulásának legfőbb oka lehet a Krisztus csakra (csecsemőmirigy) összekapcsolódása a testen kívüli fej fölött elhelyezkedő további 3 (összesen 13 van) csakrával ami az Egységbe hálóz:
Állatoknál nem tudom elképzelni..
1# vagyok
Értem már mit hívtok glóriának.
Nos az állatoknak nincs. A glória ritkán formálódhat harmadik dimenziósoknál is, és annak végénél alakul csak ki, szóval ezen a bolygón nagyon nagyon ritka, míg ez alatt, szóval második dimenzióba, ami általában egy macska, nincs glória, mert a krisztusi fénnyel való valamilyen formában, de minimális, egészséges kapcsolatkor alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!