Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akiknek nyitva van a harmadik...

Akiknek nyitva van a harmadik szeme! Mit láttatok azzal kapcsolatban, vannak olyan állatok, akiknek van glóriája?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Minden élőnek van glóriája. A glória a koronacsakrád.
2023. máj. 2. 12:20
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Pontosan, a glória lényegében a koronacsakra, ezen kívül az aura körbeveszi az egész testet, ez is látszódhat úgy mintha glória lenne.

Állatok közül egyébként a macskáknak a legegészségesebb és teljesebb az aurája. A macskáknak tisztább aurája van mint az emberek 99%-ának, ezen kívül teljesen egybefüggő, nincsenek rajta lyukak sem.

2023. máj. 2. 12:31
 3/11 Grimfox ***** válasza:
86%
Aurája van a feje körül az állatoknak is, de konkrétan glóriája nincs. A glória dicsfény, a magas szellemiséget, vagy pillanatnyi szellemi világosságot jelzi. Egy állat nem képes ilyen magasztos szellemi állapotba kerülni. Az állat feje körüli aura nem glória.
2023. máj. 2. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2: Ez nagyon érdekes amit a macskákról írtál,mert köztudottan tudatküszöb őrzők..Megkérdezhetem,hogy jellemzően milyen színű az aurájuk?
2023. máj. 2. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
A macskák aranyosak és szeretem őket.Olyan érdekes kisugárzásúak, mégis hálás teremtmények
2023. máj. 2. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

4..Rákerestem és nemcsak őrzők,ön/gyógyítók de transzformátorok is..elnyelik a környezetükben felgyülemlett negatív energiákat és átalakítják majd kiterjesztik,akkora az aurájuk mint egy emberé és élénk zöld színű..

Hogy a kérdésre is válaszoljak a glória kialakulásának legfőbb oka lehet a Krisztus csakra (csecsemőmirigy) összekapcsolódása a testen kívüli fej fölött elhelyezkedő további 3 (összesen 13 van) csakrával ami az Egységbe hálóz:

[link]

[link]

Állatoknál nem tudom elképzelni..

2023. máj. 2. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Mióta nyitva az ötödik ánusz csakrám azóta hatalmas heréjű magacskákat látok.
2023. máj. 2. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy tudatküszöbőrzés?
2023. máj. 3. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Tudod az embereknek csak kettő szemük van
2023. máj. 3. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:

1# vagyok

Értem már mit hívtok glóriának.

Nos az állatoknak nincs. A glória ritkán formálódhat harmadik dimenziósoknál is, és annak végénél alakul csak ki, szóval ezen a bolygón nagyon nagyon ritka, míg ez alatt, szóval második dimenzióba, ami általában egy macska, nincs glória, mert a krisztusi fénnyel való valamilyen formában, de minimális, egészséges kapcsolatkor alakul ki.

2023. máj. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!