Mi a Véleményetek a Randonauticáról?esetleg tapasztalat? Ki Próbáltátok Már a Randonauticát?Ha Igen Hova Vezetett?Mit találtatok?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 15:51
1/4 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam de nem találtam semmiccse.
2/4 anonim válasza:
kipróbáltam régen. Egy erdő melletti utcába vezetett és azon belül egy házhoz, ahonnan kijött egy pali és elzavart (nem pont a háza előtt álltam nem tudom mi lehetett a baja).
3/4 A kérdező kommentje:
2/2Durva engem am mindig a mellettünk lévő erdős részhez vezetett am magán terület Viszont Van Benne egy Csomó Fa Meg Ilyen szántóföldes Valami Közvetlen az Mellett Lakunk Plusz Ott Van Még egy elhagyatott Foci Pálya ami Félig LeVan BontVa
2023. ápr. 23. 19:08
4/4 anonim válasza:
egy macska csontvázhoz. komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!