Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ebből a történetből kell...

Ebből a történetből kell levonnom bármilyen spirituális tanulságot, vagy teljesen véletlen és nincs köze hozzám? (Valakiről akiért odavoltam kiderült hogy egy szörnyeteg)

Figyelt kérdés

Nem tudom ki az aki ebben jártas lehet, ha valaki tényleg úgy érzi hogy jártas az ezotériában kérem adjon valamilyen tanácsot.

Nagyon hosszú lehetne ez, megpróbálom csak röviden.

Nem hagy nyugodni a kérdés szóval muszáj itt megkérdeznem.

Próbáltam rákeresni hogy mit gondoltok itt a véletlenről, de nem igazán találtam rá választ…

Ott kezdem hogy nagyon álmodozó függő típus vagyok, elérhetetlen férfiak iránt nagyon sokszor kialakulnak ilyen érzések.

Normális emberi kapcsolataim nincsenek is, mert nekem sokkal jobban tetszik a fikció. Tudom, ez mentális probléma.

Sokszor megtetszenek színészek, ismert emberek, de ezek az érzések sosem mélyek, pár hét alatt elmúlnak és aztán talál az elmém magának valaki mást.

Viszont volt egy férfi aki leginkább az online világban volt ismert, én is így találtam rá. Nem tudom hogy lehet-e szerelemnek nevezni a dolgot, de plátói szerelemnek mindenképp.

Először csak a külseje tetszett meg jobban mint eddig bármi aztán mident elolvastam róla amit csak lehetett róla találni és pár nap alatt rájöttem hogy ő a tökéletes ember, férfi.

Meg sosem éreztem ilyesmit és ez nem múlt el, hanem 6! Éven keresztül tartott…

Minden nap foglalkoztam vele, tudtam hogy sosem fogok vele találkozni de mégis ott volt a remény meg egy érzés hogy egyszer majd mégis találkoznunk kell, van köztünk valami, a sorsunk(ha van ilyen összeforrt)

Rengetegszer álmodtam is vele, volt hogy rosszul voltam a hiányától, úgy éreztem nekem vele, neki pedig vele lenne tökéletes az életünk…

Egy földöntúli lényként tekintettem rá kb aki ki tudna szakítani a szomorú valóságból…

Ezzel csak azt akarom mondani hogy ez sokkal komolyabb dolog volt, mint amikor a tinilányok rajonganak valakiért. Ahogy mondtam nekem is volt mellette sok “sztár” aki tetszett, de annak semmi köze nincs ehhez,

Az életben esélyt sem akartam adni senkinek mert tényleg úgy éreztem hogy egyszer majd úgyis együtt leszünk, nekünk találkoznunk kell…

3 hónapja jött a fekete leves, azóta őrlődöm.

Először csak pletykák voltak róla hogy illegális dolgai vannak aztán hamar kiderült hogy minden igaz, rendőrségi ügyei vannak, többszörösen nagyon súlyok bűnöket követett el…

A droggal való visszaélés, kereskedés a legenyhébb, csakhogy szemléltessem.

De sajnos kiderült hogy nőkkel is erőszakos volt, nőt is vert meg úgy hogy kérdéses volt túléli-e….

Miután minden bebizonyosodott, eltűnt az online térből, azóta csak annyit lehet tudni hogy a rendőrség kezei között van.

Ráadásul ez az egész számomra már egy balszerencsés eseménysorozat vége volt, előtte történik olyan dolgok amik miatt egyre rosszabbul lettem mentálisan és egyik nap ezekre a hírekre ébredtem…

Őszintén azóta torzult a valóságérzetem, nem tudom ezt teljesen felfogni…

Úgy érzem ez is a balsorsom része

És félek hogy amíg élek ezt már nem tudom majd soha a valósággal összeegyeztetni. Jelenleg még nem tudom es félek az őrülettől is…

Szerintem nem is volt még a történelem során olyan hogy egy ilyen szintű férfiről ilyen dolgok derüljenek ki, megis mennyi esély van arra az én szempontomból hogy pont arról az egyetlenről derüljön ki ez, akinek 6 hosszú éven keresztül a függője voltam?

Abszolút úgy érzem mintha egy filmben lennék és ezt valaki elrendezte volna.

Másrészt karma, sors szempontjából sem értem ezt…

Ha valaki ennyire szerencsés mint ő, mindene megvan, külső, siker, pénz, egészség, akkor hogy tud a mennyből kb. a pokolba szállni?

Hogy lehet hogy valakinek ilyen szélsőséges a sorsa?

Most úgy kell élnie ezek után amit csak a legszerencsétlenebb embereknek kell elszenvedniük…

Még most ahogy írok róla is nehéz elhinni hogy ez mind megtörtént.

Pedig már hónapok teltek el.

Ez számomra majdnem olyan szürreális volt mint mondjuk a pandémia. Szürreálisabb mint az ukrán háború.

Még arra is több esély volt hogy meghal minthogy ez megtörténjen.

Szóval, lehet ez véletlen es semmi közöm nincs ehhez vagy ez a sorsom, karmám része volt?

Tud valaki valamilyen okosságot mondani erre?

Hosszú lett tudom, elnézést.

2023. ápr. 17. 14:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
100%

Ellentmondasz magadnak. Nem azért kérdezted meg, mert nem tudod eldönteni, hanem azért, hogy valaki egyet értsen.

A szépség ha csak olyan mint a meszelt sírbolt, ami belül rohad, csapda. Beethoven meg kihozott valamit a betegségéből, nem pedig kifogásként használta. Az az igazán nagy dolog, aki rossz lapokkal teremt valami szépet, hasznosat mások örömére vagy gyógyulására.

2023. aug. 14. 22:07
 102/122 A kérdező kommentje:

Nem mondok ellent magamnak

Te akarod ezt az egészet ezoteria helyett pszichológia irányba terelni. Arra nincs szükségem, azt a valóság talaján tudom kezelni.

6 évig a függője voltam egy gyönyörű, magas, sikeres férfinek, aki pont a zsánerem volt, annyira mint senki más és úgy voltam vele hogy vagy ő vagy senki.

Hogy pontosan mi volt még benne ennyire igéző, azt a mai napig nem tudom.

Most már ennek a gondolatnak vége, hiszen nagyon sokáig börtönben lesz, ha valóban bűnös ha nem…

Tehát a mennyből a pokolba jutott, a legjobb karma után jött a legrosszabb számára, ezt sem tudom felfogni, de ez ennyi.

Annyit vártam hogy külső szemmel mit gondoltok erről, véletlen e vagy sem. A sok szidás mellett ez nem derült ki továbbra sem.

A szépség függőségemről meg nem szeretnék lemondani, mert ezen kívül nekem nincs más az életben.

2023. aug. 15. 04:43
 103/122 anonim ***** válasza:

Pszichológia és ezotéria az önismeretnek egy másik oldala. Mint ahogy szemlélheted a személyiséged az asztrológián keresztül és a genetikán keresztül IS. A hit, a psziché teremt, befolyásolja többek közt a tested működését és a világlátásod is, amik aztán oda-vissza hatnak a személyiségedre.

Szerintem nem szidás volt, hanem segítség ahhoz, hogy felébredj és ne további függőségekbe meg álmokba menekülj.

A covid meg az egész emberiség közös karmája volt/van. Nem csak kettőtöké, hanem még sokmillió ember élete változott meg.

A karma meg addig tart, amíg nem tanulunk belőle. Így nem az a jó kérdés, hogy "véletlen-e", mert véletlen nincs, csak ok-okozat... de a te kérdésed inkább az, hogy valami nagyhatalom legalizálja-e, amibe beleöltél 6 évet, és vállalja-e a felelősséget helyetted..., hanem hogy te vállald végre és azon agyalj, te mit tanulj belőle. És szerintem azt, hogy máskor ne ezzel töltsd az idődet, és a saját magad boldogságának és fejlődésének akadálya vagy, ha olyasmikbe kapaszkodsz, amit már el kellene engedned.

Aztán meg lehet, meg kellene látnod a szépet közelebb is, és nem elérhetetlen bálványokat gyártani.

(Példaként én művészeti képzésre jártam évekig és kötelező gyakorlatként nagyon sok meztelen embert rajzoltam, fiatalokat, öregeket, soványokat, kövéreket... és persze olyanokat, akik kevés pénzért is hajlandóak voltak órákat állni egy fűtetlen műteremben sok ember előtt. És nagyon szép rajzok születtek körülöttem "belőlük". Mindenkiben és mindenben van szépség, még a töröttben is meg a ráncosban is - de ez a néző belső szemétől függ nagyban, hogy mit keres, mit akar találni, és mit hoz felszínre önmagából.)

2023. aug. 15. 10:56
 104/122 anonim ***** válasza:

Nincs közös karma.

2023. aug. 15. 13:39
 105/122 A kérdező kommentje:

Én olyannnyira meglátom mindenben a szépet hogy egy sima tájkép a telefonom kijelzőjén eufóriát okoz, ez nemcsak férfiaknál van így….

De ne keverd össze azt hogy egy művészeti szakkoron belül le kell festeni öreget és köveret is

Az öregkor szépsége szentimentális, nyilván egy gyönyörű nő 30 évesen gyönyörű, 100 évesen meg max az gyönyörű hogy megérte azt a kort.

Egy terhes nőknek az eszmei értéke is gyönyörű, de a hatalmas eres hasa az nem, mint ahogy egy férfi sörhasát sem fogja senki soha szépnek látni….

Persze arra is rájöttem hogy a covid is valakinek semmit sem okozott, valakinek meg ÉLETE LEGNAGYOBB ÁLMÁT vette el.

Mint nekem

Most már rettegek hogy mi jön még

Az hogy a függőségem tárgyának az élete pont most ment úgy tönkre mint kevés embernek, az már csak hab volt a tortán.

2023. aug. 15. 17:07
 106/122 anonim ***** válasza:

Kérdező: ebből kell levonnom tanulságot?

Válaszoló: nem, ezért és ezért.

Kérdező: úr isten de hülye vagy, itt én vagyok az okos és én jobban tudom közben nem válaszolok a problémákra.

Válaszoló: akkor miért kérdezted meg?

Kérdező: mert szükségem van önigazolásra.

2023. aug. 16. 16:42
 107/122 A kérdező kommentje:

Örülök ha neked ebből az jött le hogy én itt osztani akarom az észt

Talán nem fogalmaznék meg egy ilyen hosszu kérdést és nem tennem ki magam a támadásnak egy ilyen intim történettel, ha nem valóban csak megbeszélni szerettem volna valakivel mert az őrület határán vagyok….

De nyugodtan gondold azt hogy csak viccből írkalok ide ilyen dolgokat

2023. aug. 16. 22:27
 108/122 A kérdező kommentje:

Egyébként meg ha valóban nekem van igazam akkor vagyok a legnagyobb szarban mert én jelenleg úgy elek hogy egy szimulátorban vagyok és egy gonosz nagyhatalom rángat dróton és közben röhög rajtam….

Na meg felek kimenni a házból mert igy érzem a rossz karmám le akar csapni rám és bármikor elrabolhat egy hajléktalan a bolt mellől….

Úgyhogy én aztán nem szeretném hogy igazam legyen

2023. aug. 16. 22:29
 109/122 anonim ***** válasza:
Pedig amit leírtam a #106-os kommentemben, az tökéletesen illik rád.
2023. aug. 17. 14:53
 110/122 anonim ***** válasza:

és igen, tudom igazolni, hogy az őrület határán vagy

teljesen elment az eszed

2023. aug. 17. 14:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!