A Marsról készült képek hol készülhettek?
Figyelt kérdés
Néha véletlenül rákerül a képre egy-egy gyík, patkány, eldobott sörösdoboz, stb. Az amerikai sivatagok sem mentesek az eldobott szeméttől?
Gondolom jön majd olyan válasz is, hogy mit képzelek hogy megkérdőjelezem a fedhetetlen amerikai űrkutatást.
2023. márc. 21. 15:23
1/9 Kólauborkával válasza:
Akkor kérek valami hivatalos linket amin látszanak az élölények, állításod szerint kell ilyennek lennie. Szemét is megteszi.
Nem a napiszar nem hivatalos forrás.
2/9 anonim válasza:
Ezzel légy szíves, célozd meg az ezotéria kategóriát.
Köszönjük.
3/9 anonim válasza:
Arra a marsi patkányra meg gyíkra meg sörösdobozra én is kíváncsi lennék, jöhet a link a képekhez.
4/9 anonim válasza:
Nyilván nincs ilyen, vagy fotosop.
Egy eredetileg marsi képre rátették.
5/9 UlfOrmson válasza:
Most kapaszkodj meg: a Marson csinálták...
6/9 anonim válasza:
A Marson készültek szerintem is.
7/9 anonim válasza:
Hidd el, "marsi képet" csak és kizárólag a Marson lehet készíteni!
8/9 Suetonius válasza:
Még esetleg Mars csokin állva is lehet szerintem
9/9 anonim válasza:
Akkor ne is varjunk tovabb az ominozus kepekre, vagy van meg remeny, hogy linkelve lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!