Létezik olyan, hogy kapcsolatban vagy valakivel, de nem is
tudsz róla?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélt ilyeneket.
2023. márc. 15. 11:47
1/10 soldierscootler válasza:
Én járok egy magyar lánnyal szóval kalm davn end fujd ki szivd be:)
30/F
2023. márc. 15. 11:49
2/10 A kérdező kommentje:
Mit szívjak be, tee?
2023. márc. 15. 11:49
3/10 anonim válasza:
Csak tudnék róla,ha kapcsolatban vagyunk és szexelünk is.
2023. márc. 15. 11:55
4/10 anonim válasza:
Létezik, pl mikor nekem 3 napig megsértődött a párom, és olyanokat írt mintha nem lennénk kapcsolatban, aztán eltűnt, akkor én nem tudtam róla hogy kapcsolatban vagyunk. De aztán felhívott és kiderült hogy akkor is kapcsolatban voltunk, amikor szerintem nem.
2023. márc. 15. 12:14
5/10 anonim válasza:
Igen, van 10 feleségem meg 30 gyereke de nem tudok róla
2023. márc. 15. 13:07
6/10 anonim válasza:
Ja, ez ilyen "véletlenül dugtam a szomszéddal" féle kapcsolat szokott lenni.
2023. márc. 15. 13:15
7/10 NTBS válasza:
Igen. Ha nem egyértelműen vannak tisztázva a szabályok.
2023. márc. 15. 14:07
8/10 anonim válasza:
Lélekkapcsolat
2023. márc. 15. 15:44
9/10 anonim válasza:
Jah. Mai napig tetszik a helyes török srác akivel sok évvel ezelőtt pár hónapig chateltem. Gondolom nem tudja h ő a gondolatbeli háremférfim és már feleségül vett, mai napig eszembe jut, olyan jó pasi volt :P
Komolyra fordítva a szót. En a gyerekemmel vagyok így. Sokszor megérzem ha van valami.
2023. márc. 16. 11:30
10/10 anonim válasza:
Szerintem amugy van ilyen. Pl amikor az egyék fél többet érez, mint barátság, de ezt "elnyomja" csak azért, hogy ne veszítsen el... viszont Te kényelemből ezt nem akarod észre venni. Így inkább töltöd vele az időd nagy részt, mivel egy biztos pont számodra, egy nagyon jó barát, akivel mindig ott vagytok egymásnak. Azonban annyira lefoglal a vele való kapcsolat, hogy közben az életed nem halad sehova...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!