Létezik nekem hely ezen a világon?
Egyszerű ember vagyok, mégsem tudok ebbe beletörődni. Menekülni akarok az emberi valóságból és a túlpörgött, ismétlődő emberi világból. Nem érdekel, H a társadalom szerint mi a helyes. Nem érdekel az "élet szép" szöveg. Szeretnék az éjszakában bolyongani. Szeretnék szabad lenni. Messze mindentől. Elmenekülni erről az undorító helyről. Mit tegyek? Hova menjek?
(Elmegyógyintézetbe és stb válaszok PLS kímeljenek)
"Engem érdekel komolyan mi hogy működik spirituálisan, ti meg csak fényezni akarjátok az egótokat és többnek érezni magatokat másoknál, hamar észre lehet ezt venni a szövegekből."
Ezért mondják hogy nem elég a puszta kíváncsiság, életvitelszerűvé kell hogy váljon, de amúgy életfelfogás és világkép is egyben. Ez valakit vagy érdekel, vagy nem. Vagy érett rá, vagy nem. Ha nem érett, akkor puszta kíváncsiságból gyűjt be információkat, de látszik rajta hogy fél a mélységtől, a szembesítéseket visszadobja, képtelen szembenézni magával, a jól értesültsége csak a külvilágnak szól, összeollózott információkból, hogy az egóját fényezze és visszajelzéseket kapjon a gyenge önbecsülésére, miközben mások fölé emelkedik virtuálisan. Hívják ezt spirituális egoizmusnak is. Ha nem tudom milyen "látó", de hisztis és tele van kérdőjelekkel, de közben osztja az észt, az mindig gyanús.
Már csak az a kérdés, hogy miért nem mész?
Én is szeretek éjszakába bolyongani, meg is teszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!