Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik nekem hely ezen a...

Létezik nekem hely ezen a világon?

Figyelt kérdés

Egyszerű ember vagyok, mégsem tudok ebbe beletörődni. Menekülni akarok az emberi valóságból és a túlpörgött, ismétlődő emberi világból. Nem érdekel, H a társadalom szerint mi a helyes. Nem érdekel az "élet szép" szöveg. Szeretnék az éjszakában bolyongani. Szeretnék szabad lenni. Messze mindentől. Elmenekülni erről az undorító helyről. Mit tegyek? Hova menjek?

(Elmegyógyintézetbe és stb válaszok PLS kímeljenek)

2023. márc. 13. 19:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én meg azt utálom ha valaki erőltetetten be van lassulva. Túlpörgés és pihenés kiegyensúlyozottan, az úgy jó.
2023. márc. 13. 19:57
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Senki nem tud beleilleni ebbe a világba, ha már túl sokat lát, mert ez túl alacsony rezgésű önmagában. Ez egy robotizált rendszer, ahol droidként működünk, de ez csak azért látszik így, mert most a legmesterségesebb, legegósabb. Engem a robotizáltság mellett, mivel feleslegesnek tartom, mert átlátok rajta, az zavar, hogy nincs spirituális ember sehol, de úgy isten igazából olyan, aki hozzám hasonló volna, valószínűleg nem is lesz soha, mert ezen a bolygón nincsenek támogatva a spirituális kapcsolódások. Ide csak az jön vissza, aki fejlődni vagy szenvedni szeretne, a jelenlegi helyzethez mérten. Az anyag nélküli világban meg minden olyan csodálatos, végtelen béke, szeretet, elfogadás van a felek között, itt ez nincs. Nem vagy ezzel egyedül, elég sokan nem találják meg ebben a világban a helyüket, azt hogy mit kéne tenni, hogy otthon érezze magát valaki itt, azt nem tudom. A probléma ott van, ha azt érzed, hogy nincs miért tovább cselekedned, mert felébredt vagy spirituális ember vagy, de rá vagy kényszerítve mégis a cselekvésre, ez egy színjáték, amit csak a materialista ember élvez.
2023. márc. 13. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
2 Szerintem hagyd is békén az embereket, vegyél fel személyi kölcsönt, utazz el valami vadonba ahol nincs ember csak állat, és kezdheted a spirituális életmódodat a végtelen békével és szeretettel. Aztán rájössz hogy amit eddig másoktól kisírtál azt is kellett volna értékelned.
2023. márc. 13. 20:25
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó, pont ugyanazt gondoljuk. Hidd el sok a spirituális ember csak nagyon el vagyunk rejtve, mert nem akarjuk hogy észrevegyenek, és tök felesleg ha észre vesznek mert nem tudnak megérteni minket. Én is le vagyok ragadva az életben, az emberek nagy része a szememben robot/ érzelemmentes valami. Főleg a családomban vettem észre, egyedül vagyok spirituális beállítottságú, és sokszor nem érzem a családomat embereknek. Mindig azt tűnt fel, hogy a szavaik mögött nincs tudatosság. Egy picike sincs. Nincsenek tisztában,hogy kik ők, de leginkább az zavar, miért nem kíváncsiak rá hogy mi a valódi énük? Persze én lettem a fekete bárány, és sokszor megkapom hogy nem álomvilágban hanem a valóságban kell élnem. Csak hogy ki akar itt élni?

Tényleg szar, mert teljesen el vagyunk veszve itt. Az biztos hogy soha többet nem jövök ide vissza, bőven elég volt ez a hamis világ.

2023. márc. 13. 20:33
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
3–as: pont te vagy a tipikus robot akiről beszélünk
2023. márc. 13. 20:34
 6/17 anonim ***** válasza:
3#-as meglátom a szépet mindenben, de nekem ez már kevés, erről beszéltem fentebb, nem tudom otthonnak nevezni ezt a helyet.
2023. márc. 13. 20:39
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Én spirituális vagyok. Ti meg spiri egósok vagytok, ez a különbség. Engem érdekel komolyan mi hogy működik spirituálisan, ti meg csak fényezni akarjátok az egótokat és többnek érezni magatokat másoknál, hamar észre lehet ezt venni a szövegekből.
2023. márc. 13. 20:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
7-es akkor lehet félreértettük egymást, de ez nem baj. A te véleményed szerint hol kéne ebben a világban elhelyezkednünk? Ha nem egy nyugodt helyen egyedül, akkor mi hogy tudunk itt érvényesülni? Nem veszekedni akarok, csak minden tanács számít.
2023. márc. 13. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
8 Tudom hogy nehéz de szerintem nem kell elhatárolódni a világtól hanem a világban valamiket alakítani kicsit. Nem az emberekre értem, mert nekik szabad akaratuk van, hanem feltételekre, pl jobban hozzáférhető legyen az egészséges életmód, tisztázni kellene hogy akik meg a másik véglet és teljesen elutasítják a spiritualitást, azok miért csinálják és ne érezzék magukat ők se többnek. Meg a munkahelyeken se tehessenek meg bármit, valahogy össze kellene fogni a sk egészségtelen dolog ellen. Sok embernek nagyon is lenne igénye változásokra, és nem kell őket leírni hanem inkább ezeket a jó dolgokat bevinni a köztudatba.
2023. márc. 13. 21:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Értem, köszönöm :)
2023. márc. 13. 21:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!