Létezik nekem hely ezen a világon?
Egyszerű ember vagyok, mégsem tudok ebbe beletörődni. Menekülni akarok az emberi valóságból és a túlpörgött, ismétlődő emberi világból. Nem érdekel, H a társadalom szerint mi a helyes. Nem érdekel az "élet szép" szöveg. Szeretnék az éjszakában bolyongani. Szeretnék szabad lenni. Messze mindentől. Elmenekülni erről az undorító helyről. Mit tegyek? Hova menjek?
(Elmegyógyintézetbe és stb válaszok PLS kímeljenek)
Utolsó, pont ugyanazt gondoljuk. Hidd el sok a spirituális ember csak nagyon el vagyunk rejtve, mert nem akarjuk hogy észrevegyenek, és tök felesleg ha észre vesznek mert nem tudnak megérteni minket. Én is le vagyok ragadva az életben, az emberek nagy része a szememben robot/ érzelemmentes valami. Főleg a családomban vettem észre, egyedül vagyok spirituális beállítottságú, és sokszor nem érzem a családomat embereknek. Mindig azt tűnt fel, hogy a szavaik mögött nincs tudatosság. Egy picike sincs. Nincsenek tisztában,hogy kik ők, de leginkább az zavar, miért nem kíváncsiak rá hogy mi a valódi énük? Persze én lettem a fekete bárány, és sokszor megkapom hogy nem álomvilágban hanem a valóságban kell élnem. Csak hogy ki akar itt élni?
Tényleg szar, mert teljesen el vagyunk veszve itt. Az biztos hogy soha többet nem jövök ide vissza, bőven elég volt ez a hamis világ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!