A pontos okot lényegtelen megnevezni, de mentálisan jön létre, igazából a fizikai rész, mint tünet, csak a látszat, ami valós, az a mentális zárlat. A lelked fénye nem tudja áramoltatni az életnergiát megfelelően, mert a mentális része uralkodni akar a testen, azonosul, vágyakozik, birtokol. A jövő vagy a múlt látszatában él, nem a jelen valóságában.
2023. márc. 7. 17:17
2/13 Grimfox válasza:
Nekem olyankor szokott gyakorivá válni a vesekőképződésem, amikor szorongok, vagy sokszor van pánikrohamom. A mélyen depressziós időszakok sem segítenek. Szerintem a félelem, szorongás, és letargia kapcsolódik érzelmileg a vesekőhöz.
Ez alól kivételek a súlyos genetikai rendellenességből, és fertőzésből fakadó kövek. Azok bármikor termelődnek.
Márha igaz egyáltalán az hogy minden fizikai betegség lelki eredetű…
Persze az inkfartus, gyomorproblémak érthetően lelki erdetetüek, hiszen a stressz nagyban hozzájárul, de mondjuk egy leukémia már nem tudom hogy lelki eredetű…
2023. márc. 7. 19:08
5/13 Grimfox válasza:
Nem minden betegség lelki eredetű. Én is olvastam már, és sokaktól hallom is. És sok esetben van igazságtartalma. De a test, és a szellem oda-vissza hatnak egymásra. Ha a test beteg, a szellem sincs jól. Ha a szellemnek van problémája, a test is megsínyli. A lelki ok sok esetben maximum annyi, hogy hajlamosabbá teszi az embert, hogy megbetegedjen, mert mondjuk le van terhelve.
2023. márc. 7. 19:12
6/13 anonim válasza:
Nem minden betegség lelki eredetű tényleg. Van ami genetikai gyengeségből és rossz életmódból, munkahelyi körülményekből adódik, vagy más emberek káros hatására alakul ki, pl borzalmas főnök, vagy családtag, pár.
A lelki eredetre pl jó a szerelem vagy bármi ami lelkesíti az embert, mert annyira megemeli az energiaszintet, hogy sokkal jobb lesz az immunrendszer, meg a hitrendszerek is átalakulnak a pozitív motivációra, plusz jobban észre is veszi az ember mire van szüksége pl van egy fontos célja ezért jobban vigyáz ne fázzon meg normálisan éljen stb.
2023. márc. 7. 20:31
7/13 anonim válasza:
Nem klasszik lelki okra gondolnék, hanem inkább arra, hogy az illető elhanyagolja magát és a saját igényeit: nem reagál a szomjúságára, nem iszik eleget. Ennek általában van a személyiségben egy mintázata. De igazából nincs rá statisztika, így inkább csak feltételezés az összefüggés.
2023. márc. 7. 21:15
8/13 anonim válasza:
De jó hsz-ek vannak itt b*sszus, ilyet is ritkán látok!
2023. márc. 8. 01:20
9/13 anonim válasza:
Igen, főleg az enyém aki diktálta és csak most látom hogy milyen hibásan írta le a szavakat. 4es voltam. :D Inkfartus a legjobb 🤦🏼♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!