Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi okozhatja a vizeletben...

Segitseg kérdése:

Mi okozhatja a vizeletben található fekete, homokszerű jelenséget?

Figyelt kérdés
Esetleg vesekő, vesehomok lenne?

2023. jan. 17. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Homok. Sürgősen menj orvoshoz, mert nagyon durván elfajulhat. Minél előbb! Addig is sok-sok folyadék!
2023. jan. 17. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Mielőbb menj ezzel orvoshoz mert esélyes hogy van még bent, és szerintem ott kő is lesz. Mielőbb legyen kiderítve mi is van ott pontosan mert ha időbe kapősz kezelést akkor sokkal könnyebben megúszhatod.
2023. jan. 18. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Fura, hogy nem fáj, pedig az egyik legfájdalmasabb dolgok közé sorolják. Vagy legalábbis nem írtad. Menj holnap orvoshoz, mindenképp!
2023. jan. 18. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Hat nekem mar volt homok, azt hittem beszarok a fajdalomtol.

Szoval azt tuti te pisilted ki? Nem lehet, hogy csak a wc volt koszos? :D

2023. jan. 18. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Igyàl sok folyadékot! Nézesd meg minnél elöbb, a sajàt érdekedben!
2023. jan. 18. 01:19
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet homok, kő, de előbb kellene egy vizelet labor,abból kiderül. Szedsz valamilyen gyógyszert, vitamint, táplálékkiegészítőt?
2023. jan. 18. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!