A Démonok miért kritizálnak meg állandóan, ha csak egy kicsit is gondolok a szexre? nem úgy van, hogy pont ők a legperverzebbek és buzdítani szokták az embereket ilyesmikre?
Többször volt már ilyen. minden sátánista irányzatban azt olvasom, hogy ne folytsuk el az ilyesmiket. sőt, a maszturbalást is írják, még ehhez kapcsán is vnnak meditaciók.
Velem miért ekkora bunkók, ha esetleg ilyesmikre gondolok?
amúgy egy novellát írok és csak egy szerelmes történetet akartam ezzel színesíteni. na, de ha tetszik is valaki...
nem először van ilyen.
mindig az írásaim kapcsán amúgy.
hát azért elég szolídan közlik...de akkor is.
akkor is körülöttem legyeskednek amikor nem kéne.
bezzeg amikor szükségem lenne mondjuk védelemre, akkor sehol sincsenek.
olyan, mintha egy olyan testvérrel lennék aki nem tartja tiszteletben a magánszférámat és még szóvá is teszi.
konkrétan most az volt h megkritizaltak engem h 5 év alatt csak 9 részig jutottam el a könyvemig és az az egy intim rész már túl perverz.
Hazudnak. Ne hallgass rájuk. Főleg ne tégy semmit miattuk.
Szerencsétlen primitív karnális emberek elkárhozatt lelkei, akik irigykednek, hogy neked jobb.
Démonok nem szoktak kritizálni. Még beszélni se igazán, de ha igen, az nem kritika, és nem kommunikáció, hanem kínzás.
A démonok nem úgy buzdítanak, és ez is nagyon ritka. És önmagában a perverzitás/perverzió egy semleges dolog, nem jó vagy rossz.
Carne: hús
Karnálitás: testiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!