Ugye, nem a halálom közeledtét jelzi, hogy mostanában állandóan a szobámban alszik a macskám - nagyon sok időt tölt mellettem? (Eddig nem tette.)
Nyugodj meg! - és vedd figyelembe, hogy az élet halálos betegség.
Bár a te halálod napja/órája sem ismert, de minden megélt perccel közelebb kerülsz hozzá.
A macskádnak semmi köze hozzá, nem tudja, mikor jön a Nagy Kaszás.
3-as, imádlak :D
"Nyugodj meg!" - majd: "Bár a te halálod napja/órája sem ismert, de minden megélt perccel közelebb kerülsz hozzá."
:D :D
Kérdező, te meg keresd vissza, hol olvastad ezt a kolosszális marhaságot, és ha megtalálod, hogy a forrásod a kiskegyed, vagy a hiteltelen magazin volt, akkor megnyugszol.
"Egészen biztos,
hogy előbb-utóbb ez vagy
az lesz, így vagy úgy." /Fodor Ákos/
Most, hogy jól megnyugtattalak:), elmondom, hogy a 13 éves macskámnak is voltak nem velemalvós és velemalvós korszakai. Jópár éve az utóbbit nyomja, még jól vagyok:)
Olvastam egy cikket én is "jós - állatokról", de az csak arra a bizonyos állatra vonatkozott, nem pedig ÁLTALÁBAN az állatokra (macskákra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!