Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Látta -e/halott-e valaki a...

Látta -e/halott-e valaki a molyemberről( jersey-i ördög) a török -szír földrengések kapcsán?

Figyelt kérdés

Nem viccnek szánom, nem szeretném elbagatellizálni ezt a súlyos katasztrófát.

Kérem aki nem tud érdemben hozzászólni ( hülye vagy, nem létezik, nem láttam, mit szedsz jellegű kommentek), az inkább maradjon csendben.

Számomra a kriptozoologia olyan hobbi mint másnak a meccsnèzès. Nem véresen komoly, de érdekel.

Ja és a sztori ha valakit érdekel: a molyember nagyobb katasztrófák előtt szokták látni (9/11, fukushima, ezüst híd leszakadása)

Lásd: Megszólít az éjszaka című klasszikus ☺️

2023. febr. 22. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Molyember, jersey-i ördög, nagyláb, jeti stb. Ez mind valójában ugyanaz a faj. Metafizikai faj ami különböző formákban meg tud jelenni. Kb minden vallásban benne van. Kereszténységben a démonok, iszlámban dzsinnek stb de mind valójában ugyanaz.
2023. febr. 24. 11:42
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Van aki ezt is elhiszi:

[link]

Az ilyen Ezós oldalakon olvasni ilyen se füle se farka cikkeket, gyakran se szerző se forrás meghatározás nélkül vagy a testveroldalt mas neven teszik meg forrásnak, de nem tudományos oldalakat pl. Cell, Science, Nature stb. Ezek mítoszok, legendák, amik érdekesek, mint Loch Ness-i szörny, es mint a wikipédia is azt írja róla, hogy "állítólagos élőlény, amely a skóciai Ness-tóban él", de nem tudták bebizonyítani, hogy valóban létezne. A molyember is ilyen. Ha nem vagy biztos, hogy kamuhírt olvasol vagy igazit akkor itt egy lista, meg tudod nézni milyen oldalaknak ne dőlj be.

[link]

Ez is egy hasznos magyar oldal ha bizonytalan vagy.

[link]

2023. márc. 5. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

“ Látta -e/halott-e valaki ”

Mármint ki a halott? Ki halt meg?

Hányas voltál helyesírásból?

2023. márc. 7. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Én beütöttem a google keresőbe a molyember - török fördrengés - kulcsszavakat, de ebben a kontextusban nem volt egyetlen találat sem. Meg szerettem volna nézni, hol írnak ilyen okos dolgokat...
2023. márc. 7. 21:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Itt is megjelennek a helyesírás, elgèpelès ellenőrök. Köszönjük az észrevételt, kérlek irj be magadnak egy kisötöst.

Azokat meg nem értem, akik nem szeretik ezt a témát (kriptozoologia) és kèsztetèst éreznek hogy ide irjanak valami haszontalan dolgot....

2023. márc. 8. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, elméletileg akár létezhet is a molyember. Nyilván Törökországban nem annyira ismert, mint Amerikában, lehet az is, hogy megjelent ott a földrengések előtt, de most gondolj bele, a legtöbb ember manapság totál zombi üzemmódban van. Megy, néz ki a fejéből és totál immunis mindenre, amit a környezetében lát. És még az a jobbik eset, ha valamilyen szinten lát, ami annyit jelent, hogy nem gyalogol a villamos elé, de többnyire az utcán is az orra előtt van a mobiltelefon, a molyembert tehát esélyes, hogy csak akkor venné észre, ha az vállon veregetné. Ez esetben az átlagos mai szkeptikus körbenézne, hol van a kandi kamera és menne tovább.
2023. márc. 8. 11:32
 17/17 anonim válasza:
Én egyszer mikor a Zalaegerszegi vasárnapi piacon voltam akor igy nagyba néztem a cuccokat és halom hogy a haverom hív fel is vettem és beszéltem vele ugy 3 percig de miközben halgatam amit mondot ránéztem a parkoló utáni lévő társasházokra és én ugy látam volna mintha egy fekete ember mászkált voltna görnyeten a tetön. Aszt hitem csak egy feketében beöltözött ember, igen eszt el is hiném ha december lenne! De Agusztusban látam szoval nem izgatot anyira a dolog de mikor pármásodpercel később újra oda néztem akor nem volt ott senki.
2023. aug. 18. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!