Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Látta -e/halott-e valaki a...

Látta -e/halott-e valaki a molyemberről( jersey-i ördög) a török -szír földrengések kapcsán?

Figyelt kérdés

Nem viccnek szánom, nem szeretném elbagatellizálni ezt a súlyos katasztrófát.

Kérem aki nem tud érdemben hozzászólni ( hülye vagy, nem létezik, nem láttam, mit szedsz jellegű kommentek), az inkább maradjon csendben.

Számomra a kriptozoologia olyan hobbi mint másnak a meccsnèzès. Nem véresen komoly, de érdekel.

Ja és a sztori ha valakit érdekel: a molyember nagyobb katasztrófák előtt szokták látni (9/11, fukushima, ezüst híd leszakadása)

Lásd: Megszólít az éjszaka című klasszikus ☺️

2023. febr. 22. 16:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Molyember (Mothman) pl. a Fallout 76 játékban lelhető fel, elég kemény ellenfél főleg az elején, képes teleportálni is. Bár a Fallout 76 a jövőben játszódik, egy posztapokaliptikus világban, nem a jelenben.
2023. febr. 22. 16:28
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen jellegű kérdésekre az ezotéria/természetfeletti lények kategória való.
2023. febr. 22. 16:34
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Molyember 🤣🤣🤣
2023. febr. 22. 17:01
 4/17 UlfOrmson ***** válasza:
48%
Annak ellenére, hogy saját elmondásod alapján érdekel a kriptozoológia, elég tájékozatlan vagy. A molyember nem azonos a Jersey ördöggel, az egyetlen közös pont, hogy mindkettő szárnyas valami (és szinte biztos, hogy kitalált). A Jersey ördög már a 17‐18. Század óta része a folklórnak, ezzel szemben a molyember egy viszonylag fiatal, elöször az '50-es években észlelt jelenség és csak Amerikából vannak hitelesen nem alátámasztott észlelések
2023. febr. 22. 17:24
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Hétszűnyű kapanyámi molyók
2023. febr. 22. 17:25
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem kirágta a zakóm
2023. febr. 22. 17:27
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem tudtam hogy van ilyen kategória is .

A molyember és jersey-i ördög van aki szerint ugyanaz, van aki szerint két különböző dolog.

Ezek eléggé fiktív dolgok, legendák, ki hozzáad ki elvesz, azt hiszel amit akarsz.

Én sem feltétlenül hiszek benne, de szeretem a sztorikat olvasgatni.

Nem csak Amerikában jelentettèk, ez mondjuk biztos.

2023. febr. 22. 18:17
 8/17 anonim ***** válasza:
57%

sokak szerint egy földönkívüli faj.

amúgy ha látták volna, akkor azok maguk a törökök lettek volna. egy török sem állította h látta.

nem kell szegényeket ilyesmikkel vádolni. egyszer volt egy ilyen lény annál a hídnál és pehhére ösdzeomlott. most meg őt hibáztatják. az emberek mindig kitalálnak valamit amire rákenhetik. mindig keresni akarnak bűnbakot.

2023. febr. 22. 19:54
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
Nyugdíjba vonult.
2023. febr. 22. 19:55
 10/17 A kérdező kommentje:

Egyes beszámolók szerint látták a fukusimai erőmű katasztrófája előtt is. Sőt olvastam, hogy régebben is a történelem folyamán. Azt is tudom hogy egyesek földönkívüli fajnak tartják.

A kriptozoologiaba szinte bármi belefèr, minden sztorira nyitott vagyok. A vicceskedők meg nem olvasták el a kérdést.

2023. febr. 23. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!