Miért olvasnak az emberek könyveket?
Figyelt kérdés
Ha racionálisan belegondolunk, akkor amikor valaki könyvet olvas, az nem más, mint hogy egy halott fát néz és halucinál.2023. febr. 17. 10:43
2/21 anonim válasza:
Vagy inkább kódot fejt. Ugyanis nem a halott fát nézi, hanem ami rajta van.
3/21 anonim válasza:
De ha így nézzük, akkor a beszélgetés sem más, mint hogy rezegtetünk egy hártyát és közben haluzunk...
5/21 anonim válasza:
Az az irracionális (esetleg halu is), ha valaki halott fának lát egy könyvet, elő könyvnek egy fát.
Hallucinálásnak a tehetséget, az irodalmat. És tehetségesnek, kreatívnak egy béna véleményt.
6/21 anonim válasza:
Halucinál= bele éli magát egy olvasmányba, elgondolkozik más emberek gondolatain, cselekedetein, véleményt alkot, bövíti a tudását.
Nagyon felszínesen közelíted meg az olvasást szerintem.
Ráadásul, ahogy már elöttem is írták, ha így nézed, akkor az egész élet is halucináció meg semminek sincs értelme.
7/21 anonim válasza:
Ugy erti,amit az iro irt, az hallucinalas, nem muveszet.
8/21 anonim válasza:
jajj ezen most jót nevettem :D Én azért olvasok, mert kikapcsol, megnyugtat, eltereli a gondolatom. Imádom elképzelni a könyvek szereplőit, helyszíneit, cselekményét, de nem érzem, hogy hallucinálnék.
9/21 anonim válasza:
Nem azt írta, hogy a könyv írása halucinálás, hanem, hogy az olvasása, de egyébként az írás sem az. Nem a hamis érzékeléseidet írod le, hanem amit gondolsz, elképzelsz.
10/21 anonim válasza:
"Ha racionálisan belegondolunk, akkor amikor valaki könyvet olvas, az nem más, mint hogy egy halott fát néz és halucinál."
. Ez nagyon messze van a racionális gondolatoktól.
Ennyi erővel most csak milliónyi apró izzót nézek, és hallucinálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!