Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért olvasnak az emberek...

Miért olvasnak az emberek könyveket?

Figyelt kérdés
Ha racionálisan belegondolunk, akkor amikor valaki könyvet olvas, az nem más, mint hogy egy halott fát néz és halucinál.

2023. febr. 17. 10:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
hallucinál ≠ elképzel valamit
2023. febr. 17. 10:59
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Vagy inkább kódot fejt. Ugyanis nem a halott fát nézi, hanem ami rajta van.
2023. febr. 17. 11:02
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
De ha így nézzük, akkor a beszélgetés sem más, mint hogy rezegtetünk egy hártyát és közben haluzunk...
2023. febr. 17. 11:03
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Éppen ezért!
2023. febr. 17. 11:24
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

Az az irracionális (esetleg halu is), ha valaki halott fának lát egy könyvet, elő könyvnek egy fát.

Hallucinálásnak a tehetséget, az irodalmat. És tehetségesnek, kreatívnak egy béna véleményt.

2023. febr. 17. 11:36
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Halucinál= bele éli magát egy olvasmányba, elgondolkozik más emberek gondolatain, cselekedetein, véleményt alkot, bövíti a tudását.

Nagyon felszínesen közelíted meg az olvasást szerintem.

Ráadásul, ahogy már elöttem is írták, ha így nézed, akkor az egész élet is halucináció meg semminek sincs értelme.

2023. febr. 17. 11:48
 7/21 anonim ***** válasza:
3%
Ugy erti,amit az iro irt, az hallucinalas, nem muveszet.
2023. febr. 17. 11:51
 8/21 anonim válasza:
100%
jajj ezen most jót nevettem :D Én azért olvasok, mert kikapcsol, megnyugtat, eltereli a gondolatom. Imádom elképzelni a könyvek szereplőit, helyszíneit, cselekményét, de nem érzem, hogy hallucinálnék.
2023. febr. 17. 12:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írta, hogy a könyv írása halucinálás, hanem, hogy az olvasása, de egyébként az írás sem az. Nem a hamis érzékeléseidet írod le, hanem amit gondolsz, elképzelsz.
2023. febr. 17. 12:07
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

"Ha racionálisan belegondolunk, akkor amikor valaki könyvet olvas, az nem más, mint hogy egy halott fát néz és halucinál."

. Ez nagyon messze van a racionális gondolatoktól.

Ennyi erővel most csak milliónyi apró izzót nézek, és hallucinálok.

2023. febr. 17. 12:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!