Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egyik barátom mesélte, hogy...

Egyik barátom mesélte, hogy elkezdte magát fejleszteni, hogy tudjon tudatosan álmodni, úgyhogy most engem is elkezdett érdekelni ez a dolog. az egyik kérdesem az, hogy ha én ezt megtanulom, akkor minden alvásnál "előjön", vagy úgy mint általában, (?)

Figyelt kérdés
hogy van hogy álmodom, meg van hogy nem? a másik, hogy ez mennyire élethű? olyan élethű, hogy nem tud eldönteni, hogy valóság e vagy sem?
2023. febr. 13. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem azért mondom... ha még a kategóriát se találod, akkor mi a szándékod?

Álmodjuk meg neked, vagy mi?

2023. febr. 13. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Na, félig már megoldva.

Átkerült az ezotériába, de ott van álomfejtés is, ott lenne a helye...

mindegy, ott nézz körül. Sok ilyen kérdés volt már.

2023. febr. 13. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:

hogy van hogy álmodom, meg van hogy nem? a másik, hogy ez mennyire élethű? olyan élethű, hogy nem tud eldönteni, hogy valóság e vagy sem?

What??

Ez egy érthetetlen katyvasz. Ha álmodsz persze, hogy nem tudod, hogy álmodsz. Érthetetlen a kérdésed.

Vegyél egy olcsó casio-t ami óránként csippan egyet. Amikor csippan mindig kérdezd meg magadtól: “ez most álom vagy valóság?” Csináld ezt 3 hónapon át és beleég a tudatodba. Álmodba is ezt fogod csinálni és így lesz tudatos az álmod.

A fagyit se kérdezgeted milyen lesz csak megfogod és megnyalod. Ne pörögj ennyire mert rossz nézni.

2023. febr. 13. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ha álmodsz persze, hogy nem tudod, hogy álmodsz."

Ez így nem igaz.

2023. febr. 13. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez az elméd. Bárhová elfejlesztheted. Amiket kérdezel, azok lehetségesek, de azoknál sokkal szélsőségesebb is. Pl nálam sokkal nagyobb tudatosság volt a végénél, mint ébrenlétben. Sokkal tisztábban tudtam mi zajlik körülöttem az álomban, és irányítottam azt, amit éppen akartam, közben a figyelmem egy részével éreztem az alvó testemet, ahogy szétlazulva rotyog, és a pozicíót amiben feküdtem.

Van persze olyan, amikor kisebb elme túlfejleszt valamit, és nem tud egy ideig ura lenni. Volt ismerősöm, aki más területen, nem tudatos álmodás témában elért olyan dolgot, amit utána nem tudott kikapcsolni. Nem volt rossz, csak ha pl álmodnál, de te folyamatosan csak ott állsz és teljes tudatosságod van a körülötted zajló valóság álom-létéről, hogy egy kvázi hallucináció, akkor lehet sose tudod magad kialudni, mert az elméd nem tudja elengedni a tudatosságot, mert véletlenül szinte mindenbe kulcsok hadát ülttetted el, vagy már az alap érzésre triggerelődik. Nekem volt ez, ugyancsak nem álmodás témában. Megtanultam nem figyelni rá. Kvázi megszoktam, hogy van plusz egy valami, amit folyamatosan tapasztalok, és a végére már nem ránt ki mindenből.

2023. febr. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!