Lefekedünél Sátánnal, ha vérmágiával hűséget esküdne?
Figyelt kérdés
Számít, hogy a párod milyen "ember"?2023. febr. 9. 22:06
11/19 szvicsi válasza:
nem a sátán nem tartana be semmilyen ígéretét amúgy sem.
13/19 anonim válasza:
Ha nem cigizik, és azt csinálja amit mondok (Bár akkor már nem lenne utána sátán. Úgyhogy igen.)
14/19 anonim válasza:
Nem, de megengedném hogy lepippantson
15/19 anonim válasza:
Szerintem a gonoszság nem szexi.
16/19 anonim válasza:
14.
Gondoltam én hogy azok szoktak a pippantgatásra ráfüggeni akik szeretik az alá-főlé rendeltséget.
17/19 anonim válasza:
Nem hiszek a sátánban, szóval azt nézném, hogy én milyen embernek tartom. Rossz emberrel nem jönnék össze, inkább lennék egyedül.
18/19 anonim válasza:
Sátánnal nem, de most nézem a Good Omens sorozatot, azzal a démonnal igen
19/19 anonim válasza:
Vele nem, de Luciferrel igen. Angyal volt, szóval jobb választás lenne mint a Sátán.
(Nem, nem veled, hanem az igazi Luciferrel)
Mondjuk egyébként a kérdést annyira nem értem. Nem hinném hogy a valosagban bármelyik válaszolót méltónak tartana hogy megjelenjen. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!