Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáció utáni rosszullét,hal...

Meditáció utáni rosszullét,halálfélelem?

Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtem el,eloszor youTubes vezetett 8 perces meditációval kezdtem,viszont 1-2 hete azt éreztem,hogy többet szeretnék,többre van szükségem így a 8 perc után egy healing hrz -es "zene" alatt szoktam folytatni.Ma szokatlan dolog történt..már kb 4 napja észleltem ,hogy a második videót mikor hallgatom eljön egy pont,amikor hirtelen csukott szemmel nagy fényt érzékelek,mintha egy reflektor világítana meg.Egészen nyugtató volt,azonban ma több mind 20 perc ott töltés után hirtelen zuhanó érzésem lett egy másodpercre,amitől annyira megijedtem,hogy rögtön kinyitottam a szemem.Utána eléggé rosszul lettem,régen pánikbeteg voltam és ahhoz a halálfélelemhez tudnám hasonlítani amikor rohamom volt. Remegett a kezem,kicsit szedültem,nem voltam jól kb fél óráig:) mi lehetett ez az egész? Olyan ajtókat nyitogatok amit tanár nélkül nem kellene?

2023. jan. 26. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a meditáció? Olyan mintha aludnál, csak ébren vagy. Alfára, Deltára majd Gammára vált a tudat, attól függ mennyire kerülsz mélyre. Az ellazulás jó, a csend jó, nem kell senkinek vezetni, magadat vezeted azáltal hogy tudatos vagy és próbálsz nem elaludni. Az ellazulás lenyugtat, a csend lenyugtat, összeszedetté tesz, elmélyít. Miről másról szólna? Ami jön, azt elfogadod, ami megy, azt elengeded. Kiüresedés, ellazulás, figyelem.
2023. jan. 27. 16:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket:) még annyi lenne a kérdésem,hogy amit már pár napja tapasztalok reflektor szerű erős fény,szerintetek mi lehet? :)
2023. jan. 27. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
#12 Ne menj a síneken!
2023. jan. 27. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Hallucinálsz? Azonnal hagyd abba ezt a hülyeséget, mielőtt a pszichiátriára kerülsz!
2023. jan. 27. 20:24
 15/16 Grimfox ***** válasza:
100%
Meditáció közben az ilyen fénytapasztalások nem ritkák. Főleg kezdeti időszakban azt jelzi, hogy a tudatállapotod megváltozott, és ez hatással van az agyadra is. Nagy eséllyel a meditáció, amit hallgatsz, és a zene amit bekapcsolsz utána olyan stimulusokat tartalmaz, amik a látóközpontot ingerlik ellazult elmeállapotban.
2023. jan. 27. 20:26
 16/16 NTBS ***** válasza:
100%
A meditáció során módosult tudatállapotba kerülsz. Így minden normálisnak számít.
2023. jan. 28. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!