A “kontejósok” a buták vagy igazából a minden benyaló másik oldal?
#8: "Ami esetleg vitatható, hogy tényleg ő utazott, vagy egy "bátor önként jelentkező" ment egy kört és kerestek egy jóképű figurát az ünnepléshez, de nem érzek lényegi különbséget, hogy mi volt az utazó neve. (azért ez is kiszivárgott volna ennyi idő után)"
Nem, én úgy olvastam, hogy az első nem élte túl. Ha jól emlékszem valamelyik híres szovjet repülőgép-tervező fia volt. A Kreml falába temették, ami gyanús, mert egy szinte névtelen pilótát nem temetnek oda. Na tessék, már konteózok: :-DDD Nem lehet ennek ellenállni :-D
Egy nemzetközi kutatás eredménye szerint az összeesküvéselmélet hívők sokkal racionálisabbak, tájékozatottabbak a világ dolgait illetően, mint a többi. Sokkal mélyebb kontextusban képesek értelmezni a világ dolgait és ezt a saját életemen is tudom bizonyítani
1fizikus
Érdekes én meg pont olyan kutatást olvastam amely szerint a konteósok kissé butábbak az átlagnál
A konteósok rosszabbak
Főleg akik veszélyes dolgokat állítanak
Pl hogy az oltások veszélyesek, a maszkban chip van, a tésztában sugárzó anyag stb...
,,A BitChute egy alt-tech videótárhely, amelyet Ray Vahey indított 2017 januárjában. A szolgáltatás a véleménynyilvánítás szabadságát kínálja, míg a szolgáltatás szélsőjobboldali személyek, összeesküvés-elméletek és gyűlöletbeszéd fogadásáról ismert."
Hiteles forrás mit ne mondjak
Ennyi erővel egy random facebook felhasználó posztját is linkelhetted volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!