Hogy kerülhetnék ki a jelenlegi toxikus kapcsolatomból ezoterikus gyakorlatokkal, ha nem látok racionális módot a kiútra?
Egyszerűen nem akarok itt lenni, de már nem látom a kiutat racionálisan. Egyedül akarok lenni, vagy egy normális kapcsolatban. Nem értem, ha már évek óta teljes szívemből gyűlölöm ezt a helyzetet, akkor miért vagyok még mindig itt, miért nem alakul bármi körülöttem úgy, hogy ne kelljen itt lennem. Ez valami börtönélet számomra a reinkarnáció folyamatában?
Praktikus, hétköznapi tanácsok nem érdekelnek, köszönöm!
Az ilyen helyzetekben nem a világ alakul úgy, hogy neked jó legyen, hanem te alakítod a világot úgy, hogy jó legyen. Nem börtönéletről van szó, hanem a cselekvés hiányáról. Esetleg egy az egyben a döntés hiányáról. Azt tudod, mire vágysz(nagyjából), de várod, hogy egy külső esemény, vagy cselekedet indítsa el az életedet ebbe az irányba. Ez így nem működik. Nevezheted persze börtönéletnek is, de nem azért börtön, mert nem tudsz kiszabadulni, hanem mert nem teszel erőfeszítést. Erre persze mondhatod, hogy honnan tudhatnám, hiszen nem ismerlek, és nem is írtál róla. Onnan tudható, hogy kapcsolatról írtál. A kapcsolat léte, vagy nemléte pedig teljesen azon múlik, hogy elhatározod e magad, és lépsz e.
Erre maximum egy használható ezoterikus módszer van. A meditáció. A problémára fókuszálva a figyelmed felmerülnek lehetséges megoldások, amiken tovább meditálva meg tudod találni a megfelelőt. A megfelelő nem jelenti, hogy kellemes. Csak azt, hogy kivezet a jelen helyzetből.
Egyetlen helyzetet tudok elképzelni, amikor nem tud valaki kilépni egy kapcsolatból, ha nincs hova mennie… sajnos láttam már ilyet, vagy ha esetleg egy férfi megfélemlítésben tart egy nőt… sajnos ilyenről is hallani sokszor.
De egyébként ez tényleg nem ezoterikus kérdés, egyszerűen ki kell lépni…
28
Imád azon lovagolni, hogy olyan helyzeteket teremt, amikor már nincs az az ember, aki ki nem akadna rajta, és mikor elszakad a cérna, akkor mutogat, hogy milyen civilizálatlan proli vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!