Hogy kerülhetnék ki a jelenlegi toxikus kapcsolatomból ezoterikus gyakorlatokkal, ha nem látok racionális módot a kiútra?
Egyszerűen nem akarok itt lenni, de már nem látom a kiutat racionálisan. Egyedül akarok lenni, vagy egy normális kapcsolatban. Nem értem, ha már évek óta teljes szívemből gyűlölöm ezt a helyzetet, akkor miért vagyok még mindig itt, miért nem alakul bármi körülöttem úgy, hogy ne kelljen itt lennem. Ez valami börtönélet számomra a reinkarnáció folyamatában?
Praktikus, hétköznapi tanácsok nem érdekelnek, köszönöm!
Bezzeg, ha azt írtam volna, hogy égess gyertyákat és szúrkodj woodoo babát, akkor zöld ment volna. :D
Komolyan, nem is hiszem el, hogy ilyen emberek tényleg léteznek.
Akkor egy egyszerű kérdés
Mi az akadálya annak, hogy elköltözz?
(Nem az 1es válaszoló vagyok)
Nem "járkálok" ebbe a kategóriába. A főoldalon volt a kérdésed.
És a te problémádra nem az ezotéria a megoldás.
Nos úgy, hogy ezoterikus módon fogsz egy bőröndöt, kelet felé fordítod, fél lábon körbeugrálod, miközben ezoterikus dalokat zümmögsz. Minden egyes körnél beledobsz valamit a bőröndbe, pl. nadrág, pulcsi, bugyi. amikor már nem találsz többet, füstölőt gyújtasz és bezárod a tetejét. Ezután a pasasod elé állsz, és az "Om mani padme hum" mantrát ismételgetve közlöd vele, hogy menjen az anyjába és a kapcsolatnak vége, majd bevonzol egy taxit és távozol.
Így már jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!