Visszatérhet ugyanaz a lélek más terhességben?
Figyelt kérdés
2 éve volt abortuszom, de még mindig leírhatatlanul fáj lelkileg és nem tudom hogy dolgozzam fel. Mindig bennem van a "mi lenne ha"stb.. Én nagyon szerettem volna őt és bízok benne hogy itt van a lelke vagy energiája körülöttem, hogy valamilyen szinten velem legyen most is. Remélem ő fog visszajönni hozzám a megfelelő időben.2023. jan. 17. 20:57
1/5 anonim válasza:
Keress egy pszichológust, vagy menj el ezzel kapcsolatba gyászfeldolgozásra. Kérj segítséget, mert ez így nem teljesen egészséges.
2/5 anonim válasza:
Kérlek, így ne vállalj gyermeket!
Ez nagyon beteg hozzáállás...Ne haragudj, de neked orvosra van szükséged!
Az a jövőbeni gyermek egy MÁSIK gyerek lesz! Nem ronthatod el az egész életét azzal, hogy az évekkel azelőtt elvetetett gyerekedet látod benne!
Ezt egyszerűen nem teheted meg vele!
3/5 anonim válasza:
Igen, ugyan az a lélek tud jönni újra, kérj tőle elnézést, és ígérd meg hogy vigyázol rá ezúttal.
4/5 anonim válasza:
Őszintén te visszamennél ahhoz aki eldobott és elvette az életed lehetőségét? Én biztos inkább bárki mást választanék
5/5 anonim válasza:
Ez tényleg nem ezó, hanem pszichológiai ügy. A becsületes válasz amúgy a kérdésedre az, hogy nem tudni. Úgyhogy tényleg kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!