Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Visszatérhet ugyanaz a lélek...

Visszatérhet ugyanaz a lélek más terhességben?

Figyelt kérdés
2 éve volt abortuszom, de még mindig leírhatatlanul fáj lelkileg és nem tudom hogy dolgozzam fel. Mindig bennem van a "mi lenne ha"stb.. Én nagyon szerettem volna őt és bízok benne hogy itt van a lelke vagy energiája körülöttem, hogy valamilyen szinten velem legyen most is. Remélem ő fog visszajönni hozzám a megfelelő időben.
2023. jan. 17. 20:57
 1/5 anonim válasza:
77%
Keress egy pszichológust, vagy menj el ezzel kapcsolatba gyászfeldolgozásra. Kérj segítséget, mert ez így nem teljesen egészséges.
2023. jan. 17. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Kérlek, így ne vállalj gyermeket!

Ez nagyon beteg hozzáállás...Ne haragudj, de neked orvosra van szükséged!

Az a jövőbeni gyermek egy MÁSIK gyerek lesz! Nem ronthatod el az egész életét azzal, hogy az évekkel azelőtt elvetetett gyerekedet látod benne!

Ezt egyszerűen nem teheted meg vele!

2023. jan. 17. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Igen, ugyan az a lélek tud jönni újra, kérj tőle elnézést, és ígérd meg hogy vigyázol rá ezúttal.
2023. jan. 17. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
10%
Őszintén te visszamennél ahhoz aki eldobott és elvette az életed lehetőségét? Én biztos inkább bárki mást választanék
2023. jan. 18. 05:32
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Ez tényleg nem ezó, hanem pszichológiai ügy. A becsületes válasz amúgy a kérdésedre az, hogy nem tudni. Úgyhogy tényleg kérj segítséget!
2023. jan. 18. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!