Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérhet ugyanaz az ember...

Visszatérhet ugyanaz az ember egy másik álomban?

Figyelt kérdés
Tegnap azt álmodtam, hogy egy ember, akinek furcsa módon egész erősen beleégett az arca az emlékezetembe (nem volt ismerős), meg akart késelni. Most attól rettegek, hogy ha elalszok megint előjön az a figura és ezt rohadtul nem akarom mert tegnap is felébredtem az éjszaka közepén :D
2017. okt. 5. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,vannak visszatérő rémálmok. Az én rémálom alakomnak még csak arca sem volt és vagy 1 hónapig rendszeresen vele álmodtam. Sajnos az álmokat nem lehet/nehéz kontrollálni,szóval reménykedj,hogy nem jön elé és ha lehet ne gondolj rá sokat vagy tereld el a gondolataid lefekvés előtt.
2017. okt. 5. 22:24
 2/4 anonim válasza:
Van tanulható módja az álom kontrollásának. Én is most tanulom. Megéri. Ha érdekel írj rám.
2017. okt. 5. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze! Mo is rendszeresen visszatér a Fideszes Álomba!
2017. okt. 5. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Egy, kettő, Freddy érted eljő,

három, négy, bezárt ajtók mögött légy,

öt, hat, a feszület sem óvhat,

hét, nyolc, mindig velem álmodsz,

kilenc, tíz, az álmodba ne bízz!

2017. okt. 6. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!