Miért álmodok mindig háborúról meg sok nőről, lányról?
Figyelt kérdés
Vissza térő álmom, hogy a dzsungel/város/puszta teljesen mindegy minek a közepén vagyok katonai felszerelésben, fegyverekkel. Mindig csak nők vannak körülöttem, meg korom béli lányok. Én is lány vagyok, 15 éves. Üldöznek minket és csak fogyunk, majd a végére mindig valami felnőtt nővel maradunk és valahogy kialakul köztünk valami kapocs, érzelem, vonzalom. Általában meghalunk, amikor nem, akkor meg felébredek. Miért nem hagyja abba ezt az agyam, és miért álmodom ezt naponta, kétnaponta újra? Talán két hónapja kezdődött.2015. szept. 13. 21:45
1/14 anonim válasza:
próbáld meg egy psychológushoz bejelenteni magad.Ha beszéltek róla biztosan fog tudni segiteni :)
2/14 A kérdező kommentje:
Mért kéne? Egy teljesen normális, jó tanuló, sportoló átlagos lány vagyok? Nem vagyok zakkant!
2015. szept. 13. 22:01
4/14 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy merek-e? Igen, álmodok róluk is, csak nem ilyeneket! Sok fiú barátom is van.
2015. szept. 13. 22:18
5/14 anonim válasza:
Nem érzed azt, hogy a mai világban nőként szinte harcolni kell, hogy elérj valamit? Szerintem hátrányként éled meg azt, hogy lány vagy, és attól félsz, hogy emiatt veszteségek fognak téged érni az életben.
7/14 A kérdező kommentje:
5-ös köszönöm a választ, igen, igazad van, valahol így érzem.
6-os. Igen, kicsit zavar. Főleg, hogy nagyon valósághű és, hogy ilyen közel kerülök egy másik nőhöz. Nem szeretem ezt álmodni. Most se szeretnék elaludni. Már pár napja nem álmodtam, de lehet megint ezt álmodnám.
2015. szept. 13. 22:30
8/14 anonim válasza:
Háború és nők. Idejöttem leirni hogy boys will be boys. De elolvasva a részleteket, ööö... na mindegy. :)
9/14 anonim válasza:
Vonzalom?Biztos lesz.bikus vagy és az álmod azt üzeni(vagy bi)
10/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Szeretnék majd családot, férjet.
Komolyan azt hittem megpróbáltok segíteni, de eddig nem kaptam több pozitív választ, mint negatívot.
2015. szept. 14. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!