Miért álmodok mindig háborúról meg sok nőről, lányról?
Figyelt kérdés
Vissza térő álmom, hogy a dzsungel/város/puszta teljesen mindegy minek a közepén vagyok katonai felszerelésben, fegyverekkel. Mindig csak nők vannak körülöttem, meg korom béli lányok. Én is lány vagyok, 15 éves. Üldöznek minket és csak fogyunk, majd a végére mindig valami felnőtt nővel maradunk és valahogy kialakul köztünk valami kapocs, érzelem, vonzalom. Általában meghalunk, amikor nem, akkor meg felébredek. Miért nem hagyja abba ezt az agyam, és miért álmodom ezt naponta, kétnaponta újra? Talán két hónapja kezdődött.2015. szept. 13. 21:45
11/14 anonim válasza:
Bocsánat,de a témában nem vagyunk nálad okosabbak,ezért nem tudunk segíteni.
12/14 anonim válasza:
Fel keltetted a fantáziánkat...
13/14 János114 válasza:
Sok ember van az eletedben akiket baratoknak hiszel de nem azok, viszont lesz egy aki kitart melletted amikor elhagy a siker.
14/14 János114 válasza:
Lucifer te mindenhol ott vagy ember ?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!