Anett324 kérdése:
Mi volt reggel ez?
Figyelt kérdés
Reggel 6:18kor történt. Van egy kamerám. Visszanéztem magam érdekes volt.
A lényeg van egy kutyusom, általában mellettem alszik, és arra eszméltem fel, hogy morog, oldalra néztem és olyan volt mintha valaki állt volna az ajtóba. Felkiálltottam, hogy kivagy!!!! Rögtön fel is kapcsoltam a kislámpát. Ki is mentem megnézni a fürdőbe is. De senki sehol. Az biztos hogy nagyon durván megijjedtem....
2023. jan. 10. 21:41
1/7 anonim válasza:
Ártó szellem volt.
Szerelj fel a hálószobába kamerákat, hogy amikor a szétmarcangolt tested megtalálják akkor visszanézhessék mi történt.
2/7 anonim válasza:
Nem tudjuk hogy mit láttál zárd az ajtókat és nem lesz gond.
3/7 anonim válasza:
Ha egy zárt lakáson belül volt és járt volna ott valaki azt észrevetted volna.
5/7 Darius- válasza:
Nem irtal arrol hova nyilik az ajto. Ha az udvarra, akkor allat lehetett, nézd meg jobban a kamerat. Ha bentre egy masik helyiségbe, esélyes, hogy szellem.
7/7 anonim válasza:
Pont ezért szoktam zárni az ajtókat... bizonyos kultúrákban, ha nyitva hagyod az ajtót éjszaka azt jelenti, hogy meginvitálsz "bárkit". Nem azt mondom, hogy ebben hiszek, de én sose érzem jól magam, ha nyitott ajtó mellett alszok, mindig feszült vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!