Mi lehet annak az oka, hogy ma reggel jópár dologra nem emlékeztem, helyette viszont olyan emlékeim voltak, amik nem is az én életem részei?
Mennyit tudsz a Földön most zajló eseményekről főleg spirituális tekintetben?,pl:
-Közelgő pólusváltás (egyre durvább környezeti anomáliák,vulkánkitörések,elektromos viharok,esőzés,havazás,áradások,sarkok olvadása,napkitörés)
-Dimenzióváltás (a fentivel szorosan összefügg és kéz a kézben jár ahogyan mindig is tette)
-Világgazdasági és politikai mátrix összeomlása,
-3. vh kitörése
jelenleg is 3 dimenzió van összecsúszásban,takarásban egymással ahogyan a 3D bomlik a régi berögzült érzelmi struktúrák vele együtt bomlanak,törlődnek és fokozatosan átveszi a helyét a 4.dimenzió tudatossága,ezért vannak időelcsúszások,eltolódások,kiesések,mert a lineáris cirkulárisra vált és a tudatod nehezen tudja követni,magyarul régi inkarnációk emlékei ugyanúgy előjöhetnek feldolgozásra várva a tudatalattidból,mint párhuzamos "idővonalra" tolt régi vágyak egy másfajta életre...beragadt érzelmi problémák kioldása fizikai fájdalmakban is megnyilvánul időnként...
2012-ben lett vége a maja naptárnak akkor nyílt meg a kapu a Központi Napra és a föld folyamatosan forrósodik/emelkedik (dimenziót vált) a Schumann-rezonancia szerint pl,az öt évvel ezelőtti érték 7,83 Hertz most 45-re emelkedett,vagyis az 5. dimenzió alját súroljuk ez mindenkire kihat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!