Egyetemista vagyok és felköltöztem pestre. Otthon szinte minden este álmodtam és reggel emlekeztem is rá. Miert van az h mióta pesten lakom egyszer sem emlekeztem az álmomra de ha hetvegen hazamegyek ujra álmodok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 12:05
1/2 anonim válasza:
Mindig álmodik az ember, de szerintem senki nem tudja hogy mitől függ hogy emlékszel-e az álmodra.
Ezért csak gondolom hogy egyszerűen arról van szó hogy az otthon az megszokott környezet, a pesti meg még új és ezért máson pörög az agyad, más lett az életritmusod és más lelkiállapotban is fekszel le. Idővel megszokod és itt is álmodni fogsz.
2/2 anonim válasza:
Nálam is ugyanez van/volt. Szerintem ez azért van, mert a jelenlegi lakhelyeden jobban elfáradsz, sokminden történik. Ilyen napokon én se szoktam emlkézni mit álmodok, se otthon, se az új helyemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!