Mit tennétek, ha egyik reggel észrevennétek, hogy este 20 kilót híztatok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 22:24
1/11 anonim válasza:
Mivel ez nem történhet meg, igy semmit sem.
2/11 dani900 válasza:
Feljegyeztetném magam a Guinness rekordok könyvébe.
3/11 anonim válasza:
Most se vagyok egy nadszal alkat, de asszem total kikeszülnek...
6/11 anonim válasza:
Szerintem beszarnék az örömtől. Férfiként akkor pont elérném az átlagsúlyt és nem lennék többé sovány.
7/11 anonim válasza:
Én is örülnék neki. Ezután pedig elkezdenék edzeni, hogy valami rendes férfias kinézetem legyen.
8/11 anonim válasza:
Összevakarnám az ágy mellől az alsógatyám darabjait, mert gondolom leszakadna rólam.
9/11 anonim válasza:
Biztosan nagy es kellemetlen meglepetes lenne, azonban igazan az lenne jo ha az eletben ugy lenne, ha elfogyasztol mondjuk egy nagy tabla csokoladet akkor egy napon belul valoban 20kg-ot hiznal, mert igy alig lenne kover ember a vilagon.
Miert? Az elso 20kg megkapasa utan soha nem ennel semmit amitol hizhatsz, ugyanis a kovetkezo adag is 20kg lenne.
Sajnos ez nem igy van, hanem lassan aprankent szeded fel ezeket a sulyokat igy naponta nem is veszed eszre, hogy mar megint felszedtel 100grammot. Az egy nap alatt akar 20kg felszedese azonban azonnal eszhezteritene az embereket.
10/11 anonim válasza:
Örülnék neki mint majom a farkának. Így pont abban a súlyban lennék ami ideális hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!