Hogy ébredhettem arra, hogy csengetnek?
Meghallottam, vártam, hátha csengetnek még egyszer vagy elkezdenek kopogni, de semmi.
Lehet, csak beképzeltem? Mint amikor arra keltem valamikor régen, hogy anyám vagy apám mondja a nevem?
Vagy tényleg kopogtak, átaludtam, majd inkább csengettek is egyet? Akkor is csengethetett volna kétszer.
Egyébként történt már, hogy 5-10 percig kopogtak, és alig ébredtem fel... Na ott nem csengettek.
Mi lehetett ez?
"Egyébként történt már, hogy 5-10 percig kopogtak, és alig ébredtem fel..."
Lehet, hogy a csengetésre sem keltel fel...nem mindenki szokott 2x csengetni... Főleg ha kopog 5 percig vár 10 percig miközben csengetett egyszer... 🤷
Mondjuk szomszédon kívül más nem nagyon lehetett, mert felcsengethettek volna lentről kaputelefonnal.
Az 5-10 perces csávó 100%-ra tudta, hogy otthon vagyok és alszok.
Ezért ma nem akartam hajnali 9-kor felkelni, ha lehet, senki nincs is ott, aztán meg alig tudnék visszaaludni. :D
Én majdnem minden éjszaka felébredek arra, hogy valaki rámkiabál:D
De csak az agyam "csinálja" gondolom neked is
én általában felkelek arra. vagy a kutyák "idegen a ház elött!/"idegen a telken!" ugatására.
szerintem normális ha a "területedet" védő felfekszek működnek, nem is értem, hogy ez miért ezó.
te mire gondolsz, hogy ide sorolod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!