Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy ébredhettem arra, hogy...

Hogy ébredhettem arra, hogy csengetnek?

Figyelt kérdés

Meghallottam, vártam, hátha csengetnek még egyszer vagy elkezdenek kopogni, de semmi.

Lehet, csak beképzeltem? Mint amikor arra keltem valamikor régen, hogy anyám vagy apám mondja a nevem?

Vagy tényleg kopogtak, átaludtam, majd inkább csengettek is egyet? Akkor is csengethetett volna kétszer.

Egyébként történt már, hogy 5-10 percig kopogtak, és alig ébredtem fel... Na ott nem csengettek.

Mi lehetett ez?

2021. jan. 13. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
... Miért nem néztél ki az ajtón? Lehet, hogy volt ott valaki aki kopogott, csengetett várt és úgy volt vele, hogy lehet nincsennek otthon és elment...
2021. jan. 13. 16:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha csenget még egyszer, kinéztem volna. Vártam, de semmi.
2021. jan. 13. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként történt már, hogy 5-10 percig kopogtak, és alig ébredtem fel..."

Lehet, hogy a csengetésre sem keltel fel...nem mindenki szokott 2x csengetni... Főleg ha kopog 5 percig vár 10 percig miközben csengetett egyszer... 🤷

2021. jan. 13. 16:51
 4/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk szomszédon kívül más nem nagyon lehetett, mert felcsengethettek volna lentről kaputelefonnal.

Az 5-10 perces csávó 100%-ra tudta, hogy otthon vagyok és alszok.

Ezért ma nem akartam hajnali 9-kor felkelni, ha lehet, senki nincs is ott, aztán meg alig tudnék visszaaludni. :D

2021. jan. 13. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én majdnem minden éjszaka felébredek arra, hogy valaki rámkiabál:D

De csak az agyam "csinálja" gondolom neked is

2021. jan. 13. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:

én általában felkelek arra. vagy a kutyák "idegen a ház elött!/"idegen a telken!" ugatására.

szerintem normális ha a "területedet" védő felfekszek működnek, nem is értem, hogy ez miért ezó.

te mire gondolsz, hogy ide sorolod?

2021. jan. 13. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont par napja en is erre ebredtem. Nincs is csengonk. 😂
2021. jan. 13. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Most akkor becsengettek végül is?
2021. jan. 15. 01:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem. :D
2021. jan. 15. 01:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak az agyad játéka szerintem, én múltkor arra keltem, hogy valaki beszél nekem, és rászóltam, hogy fogja már be, alszom, a saját hangom ijesztett fel, és egyedül voltam.
2021. jan. 15. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!