Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Várható, hogy az örök élet...

Várható, hogy az örök élet mindenki joga lesz amennyiben kifejlesztik a megoldást rá? Vagy csak a gazdagok fognak tudni élni vele?

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 15:12
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

40

Először is Isten hozott az Ezotériában? :)

Másodszor meg, ha kisgyereked van akkor is türelmes vagy vele és addig magyarázod amíg fel nem fogja. Helyes?

2023. jan. 13. 08:35
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen igazad van. Észre sem vettem, hogy közben áttették a kérdést az ezotériába.
2023. jan. 13. 08:46
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Loool. Amikor átkerül az ember az ezóba 🤣
2023. jan. 13. 09:16
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

40#

Héven nehezen olvasok komplex dolgokat, az ablakon bámulás meg unalmas.

Hát... szégyen, de marad a gyak 😅

2023. jan. 13. 09:18
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

38#

Mint már leírták, >tartozásod< lesz.

Tulajdonképpen csak hitelezik neked az ellátásodat. Az hogy egy tróger vagy és nem fizeted vissza az a rendszer sajnálatos kiskapuja, amire lazán bevezetném a kényszermunkát.

De kár beléd a szó. Egyszerűen buta vagy.

2023. jan. 13. 09:22
 46/48 A kérdező kommentje:

45

Te hagynád az embert meghalni csak mert nem elég hatékony termelési tényező!!!

Hallatlan esküszöm, hallatlan!!!

És ilyen pszichopaták élnek közöttünk és sok esetben hoznak döntéseket felettünk!

2023. jan. 13. 10:47
 47/48 anonim ***** válasza:
33%
Én kifejlesztettem meg sem tudtam bevezetni.
2023. febr. 2. 13:36
 48/48 anonim ***** válasza:
33%
Az örök élet mindig volt. Időszakonként be volt vezetve. A Jó Istenek szoktak bevezetni. Ez 1000. De már nem lesz bevezetve , mert gonoszt tettek hatalomra az ilyen magas rangú foistenek akik között sok a gonosz ill. fertőzött. Ők hermafroditak és hasonloak. Nagyon öregek többségében.A gonosz sose vezette be, mert nincs értelme számára. De láttam külföldön promot , hogy a gonosz van hatalmon , de szerintem inog egy kicsit a szeke és ő hirdeti azt , hogy elhozza az örök élet. Múltkor csak szivatta a szolgakat. Az biztos, hogy a nyomor ,a biszex életmód és a hatalom éhség megmarad. Tehat mindenkitől elvegye a pénzét, jogait ,egeszseget, életét.
2023. febr. 6. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!