Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Várható, hogy az örök élet...

Várható, hogy az örök élet mindenki joga lesz amennyiben kifejlesztik a megoldást rá? Vagy csak a gazdagok fognak tudni élni vele?

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 15:12
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ez is a gazdagok kiváltsága lesz. Ugyanúgy, ahogy most gondolom neked se, nekem se, meg itt a felhasználók legnagyobb részének nincs atombunkere, ahova bevonulhatna egy támadás esetén, ugyanúgy a "pórnépet" akkor is hagynák meghalni, ha az örök élet már elérhető lenne. Ha meg tudod fizetni, akkor elérhető. Ez a világ mindig ilyen volt, ilyen lesz.
2023. jan. 12. 02:13
 22/48 anonim ***** válasza:
87%

20#

Ha már itt agyvérzést kapsz egy kérdésen, ész azon hogy a Te becses válaszodat nem vették figyelembe, hadd világosítsalak fel:

Az örök életnek több definíciója is lehet.

Van a "halandó örök élet" és van a "halhatatlan" örök élet.

Te a halhatatlan örök életről beszélsz, amkkor az illetőt valóban nem tudja semmi sem sebzeni, és önmagától sem sérül a szervezete. Ez a fajta hallhatatlanság kizárólag a mítoszokban létezik mindenféle görög és egyéb ókori népeknél.

És van a halandó örök élet. Ez az amire a kérdező gondol.

Amikor a test ugyan képes folyamatosan megfiatalodni, és szinten tartani magát, de az illető nem sebezhetetlen.

Szóval vegyél visszább a hisztis agyvérzésből mert te vagy az aki nem érti a kérdést.

2023. jan. 12. 08:10
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

"A biologically immortal living being can still die from means other than senescence, such as through injury, poison, disease, predation, lack of available resources, or changes to environment."

[link]

2023. jan. 12. 08:12
 24/48 A kérdező kommentje:

21

Hát érdekes lenne, Soros meg Gates papák Isten képében :)

Lehet alakulnának is vallások az ők imádatára.

Na de komolyra fordítva a szót, ez rohadt önzőség lenne (még Sorostól vagy Gatestől is), én bizony mennék tüntetni, amennyiben le nem kapcsolnak már az oda vezető úton az AI robotkutyáik :)

2023. jan. 12. 08:44
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

És mi ellen tüntetnél?

Az ellen hogy személy szerint ők kapjanak az őssejtterápiás telomer regenerációs csodaszerből, akkor is ha ki tudják fizetni?

Vagy maga az őssejtterápiás telomer regeneráló csodaszer gkifejlesztése ellen tüntetnél?

Az utóbbira akár ma is van lehetőséged. Konkrétan az ELTE-n is folynak telomerekkel kapcsolatos kutatások (öregedéskuttás egy ága).

Nem látom hogy hol húzod meg a határt.

2023. jan. 12. 08:59
 26/48 A kérdező kommentje:

25

Egyszerű, vagy mindenki legyen halhatatlan vagy senki!

Ilyen egyszerű ez!

Ahogy meglehet vásárolni plusz javakat sok pénzzel ne lehessen plusz éveket is vásárolni.

Az élettel nem játsszunk!

2023. jan. 12. 09:02
 27/48 anonim ***** válasza:
83%

"Egyszerű, vagy mindenki legyen halhatatlan vagy senki!"

Én most vettem a napokban 3700 forintért egy szemkenőcsöt.

Elég drága szemkenőcs, de szeretnék a gyulladt szememből minél hamarabb rendbe jönni.

Az emberek kb 5-6 százaléka lehet hogy nem engedheti meg magának (önhibájából vagy azon kívül) hogy megvegyen egy majdnem 4000 forintos gyógyszert.

Akkor a te logikádon én se vehetném meg, mert "vagy mindenki vagy senki".

2023. jan. 12. 09:13
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

"Az élettel nem játsszunk"

Itt te játszol az élettel. Te akarod önkényesen megmondani ki kaphat és ki nem.

2023. jan. 12. 09:13
 29/48 A kérdező kommentje:

A másik egy szemfájást hasonlít az örök élethez.

Na pont emiatt nem látják sokan a problémát benne, mert nincs elég mentális kapacitás, pici az IQ, mainstreamet néznek meg hasonlók.

2023. jan. 12. 10:51
 30/48 A kérdező kommentje:

28

Én azt mondom mindenki kapjon.

Mindenkinek pont annyi joga legyen az örök élethez, mint Soros és Gates papinak. Ez így fair?

2023. jan. 12. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!