Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez már lehet jele annak, hogy...

Ez már lehet jele annak, hogy elindult a manifesztációm?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a véleményetekre. Van egy konkrét személy, akit szeretnék bevonzani. 2018 óta ismerem, és 2019-ben szerettem bele. A bevonzásán kb 2020 vége óta dolgozom, és úgy tűnik, most valami elindult. A srácnak ugyanis barátnője van, és ha ez nem elég, egy elég híres emberről van szó. A lényeg, hogy mindig úgy manifesztálok, hogy minden szereplő a történetben boldog legyen, tehát a lánynak azt kívánom hogy találjon sokkal jobban hozzáillő párt az életében, mint a srác, akit szeretek, pontosan amiatt, hogy ezzel ne legyen gond. Na már most kb egy éve semmit nem tesz ki a csajszi kettejükről, nem támogatja a fiú karrierjét, nem promózza stb, amit eddig azért valamennyire megtett. Egyébként halkan megjegyzem, hogy úgy tűnt, szivárogtak ki olyan dolgok, hogy a kapcsolatuk leginkább "stunt" kapcsolat, azaz látszat, és erre voltak is elég egyértelmű bizonyítékok. Na mindegy, ezt nem vettem figyelembe hiszen nem tudhatjuk és úgy kezeltem mint egy sima párkapcsolat. A lényeg, hogy sok külföldi újság most elkezdett cikkezni, hogy lehet szakítás lesz/van, mert egy másik sráccal fotózkodik a csajszi stb, illetve a srác, akit szeretek, egy másik hölgy képét "tetszikeli" instán. Fogalmam sincs, mi van most a háttérben, de ez annyira boldoggá tesz (akármilyen hülyén hangzik, hogy a srác, akit szeretek, más nő képét lájkolgatja, és ez engem boldoggá tesz) ^^

Úgy érzem, elindult valami, mivel már tavaly megtudtam, hogy ebben az évben lesz lehetőségem személyesen találkozni vele, és most jönnek ezek a hírek. Ti mit gondoltok?

2023. jan. 2. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Lehet most segít az életedben ez a hit, de a sors majd úgyis letépi rólad egy alkalmas pillanatban."

👍

2023. jan. 2. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs. A sorsot nem tudod befolyásolni, csak hatással lenni rá, ha már felismerted. De ha nem az a sorsod hogy együtt legyetek, akkor tehetsz bármit, nem fog sikerülni.
2023. jan. 2. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez a szöveg több sebből vérzik.Az ismert srác magyar?A barátnője meg más férdival fotózkodik és erről külföldi újságok cikkeznek?Akkor ők külön élnek vagy mivaaan??Vagy külföldi hírességről álmodozol?Közben meg annak örúlaz hogy más nőt kedvel az instán?Annyira nem sikeres ez a manifeszti ha nem te vagy akit elkezdett követni.Egyáltalán élőben láttad már?Lehet hülye vagyok de én tényleg nem értem.Valaki világosítson már fel😅mi történik itt?
2023. jan. 3. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmi, zavar van az adóban, ennyi.
2023. jan. 3. 23:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek. 🙃
2023. jan. 4. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
látjátok, ez lesz akkor ha fanatikusként viselkedtek egy nem létező dolog iránt, szép lassan beleőrültök. És nem hipokratáskodok, én is megjártam már ezt az utat és oh boy szó szerint kezdtem leépülni mentálisan :D Kérdező, ha nem akarod pár év múlva egy gumiszobában találni magad vagy a pszihiátrián begyógyszerezve hagyd a francba ezt a hülyeséget, és fogadd el hogy a világ az, amit látsz, és se több se kevesebb!
2023. febr. 2. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Remélem szerencsével jársz egy nap.🙂
2023. febr. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!