Melyik a leghatásosabb manifesztáció egy személy szerelmének bevonzására?
3* leírtam egy lapra a teljes nevét, összehajtottam, megcsókoltam (rúzzsal) majd befújtam a kedvenc parfümömmel. A párnám alá raktam és rajta aludtam, majd a tokomban tartottam a lapot.
Nem tudom pontosan a módszer nevét, de napokkal később szerelmet vallott, pedig előtte elhidegült volt
én mindenkit óva intenék ettől azért. Van egy egészséges határ, de elég könnyen megszállottságba mehet át a dolog, aztán meg ha mégse jön össze akkor mély depresszió lesz belőle, mert a sok 'okos' tanítása szerint ez a te hibád, nem beszélve a haragról ami amiatt lesz hogy nem jön össze.
Amit a 2-es csinált az már eleve gyanús, hogy itt nem két ismeretlenről van szó, és azért szerelmet vallani nem szokott valaki napok alatt :D Plusz ha tényleg csak ennyit csinált berakta a párnája alá és utána ment tovább az élet, és nem görcsölt rajta, az még egészséges, de amikor kezdesz beleőrülni... csak azért mondom mert én pont ez a véglet voltam, és hadd ne mondjam életem legsötétebb korszaka volt, és senkinek nem kívánom. Egyszerűen nem jött össze, ez van, ezt is tudni kell elfogadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!