Be akartam vonzani egy embert, de végül én lettem a megszállott. Tudok-e ez ellen tenni valamit? Vissza lehet valahogy csinálni.
Egy éve ilyenkor megtetszett nekem valaki. De nem volt úgy nagyon semmi komoly, de elkezdtem “manifesztálni”, mindenféle technikával/dologgal bevonzani……
Végül teljesen MEGSZÁLLOTT lettem , és betegesen rajongok ezért az emberért de tényleg , nem egészséges amit csinálok. Nem bírok elszakadni tőle. Pedig màr van kapcsolata is.. és én tényleg nem akarok neki bezavarni, és szeretném békénhagyni, hogy boldog legyen de egyszerűen nem megy és betegesen kötődöm hozzá, pedig nem is beszélünk.
szerintem ez az egész azért van, mert ez a “karma” amiért megpróbáltam befolyásolni az akaratát. Szerintem így kapom ezt vissza.
De én egyaltalan nem szeretnem ezt csinálni…….. valakivel volt mar ilyen?
Próbáltam elfeledni őt, ismerkedni, de nem ment. Úgy érzem ránézni se tudok más fiúra emiatt úgy érzem “elvesztegetem” a fiatalkorom.
16/L
Pfuu hát lány suliba járok :D
Szóval ja nem ismerek sok fiút szóval igen ilyen téren tényleg hatalmas az üresség az életembe.
De ha ismerkedik is másokkal pl a neten akkor is az a fiú jar a fejembe és képtelen vagyok igy ismerkedni !!!!!!!
4ja szerintem se nosott hajat én is olvastam :D
Csak jàtszik veled kérdező titokzatos nem ràz le élvezi hogy rajongsz hogy meg akarod fejteni a miértet..
Felejtsd el többet érdemelsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!