Fedezted fel már előző életedet?
Figyelt kérdés
Én sokáig bizonytalan voltam az ezotériában, bár próbáltam tisztelni azt, hogy más miben hisz, de most rájöttem, mi lehettem előző életemben. Annyira nyilvánvaló így utólag most már. Volt már más így?2023. jan. 1. 03:08
2/9 anonim válasza:
persze, de valami bajszos német csávó voltam aki folyton a karját emelgette szóval hagytam is a pitsába, unalmas lehetett az előző életem,
de te mégis mire "jöttél rá" ? érdel most már
4/9 anonim válasza:
Három régi életem jött eddig elő, ebből kettő visszatérő álom formájában, főleg traumatikus események törtek felszínre. A harmadik pedig egy nő volt, akivel alkalmi kapcsolatom volt, és nem tudtam kiverni a fejemből. 20 év után találkoztam legközelebb ezzel a nővel, és nem tudtam, hogy mi köt hozzá, végül egy regressziós hipnózis során derült ki, hogy mi már pár száz éve házasok voltunk egyszer.
5/9 anonim válasza:
Én előző életemben biztos hogy nőket vadászó sorozatgyilkos voltam. :D
Kivéve, ha nem volt előző életem.
6/9 anonim válasza:
Én voltam a makói hagymaember, amíg le nem vadásztak és meg nem sütöttek köretnek. Előtte meg a bükkszántói borjúember, aki beleesett a kebabos kemencébe.
7/9 anonim válasza:
Nem. De én meg tudom nézni bárkinek.. bármit..
8/9 anonim válasza:
Vannak akik látják, meg másoknak is látják, de nem mindenkinek.
9/9 A kérdező kommentje:
#4 Szintén álmodtam, de teljesen más volt minden ébredés után, tisztán és részletesen emlékeztem az álomra, teljesen elkapott az "otthon vagyok érzése" meg átjárt valami hihetetlen bizonyosság. Rabszolga voltam az ősrégi időkben. Talán ezért is vagyok a jelenlegi életemben ennyire megalkuvó, egy nagy adag megfelelési kényszerrel karöltve.
2023. jan. 5. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!