Új bolygót fedeztek fel? Melyet Föld2. 0 néven neveztek el.
Lehetséges az is hogy már kólónizálták a krixkraxiak és a lumbulábiak. Elvégre mi az 1400 évvel ezelőtti állapotát látjuk.
Mellesleg, egy 1400 fényévre lévő bolygótól ne sok segítséget várjunk. Még ha tudnánk is fénysebességgel haladni, mint ahogy nem tudunk, 1400 év kellene hogy oda eljussunk.
Kepler 452b a becses neve. Csak te nevezed úgy, ahogy.
Kérdésedre felelve, igen, nagy valószínűséggel új bolygó, mivel eddig nem ismertük. Élet is lehet, lehetett vagy talán lesz rajta.
Megnéztem asztrál projekcióval. Sajnos az emberek számára lakhatatlan. Ahol éppen voltam, ott semmiféle fejlett életformát nem érzékeltem (ettől még lehet ilyesmi azon a bolygón, annyira nem néztem körül, elég nagy területről beszélünk).
Egyelőre jobb megoldásnak tűnik a saját bolygónkra vigyázni inkább, mint új lepusztítható helyeket keresni. Ez van :(
Igen lehet.
ÉS AKKOR MI A FRANC VAN??? XDXDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!