Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mással is volt már ilyen ?

Mással is volt már ilyen ?

Figyelt kérdés
Nem hiszek semmiféle természetfeletti dologba ezt direkt le is szögezem! Nagyon sokáig szoktam fent lenni kb 2,3-ig.de ilyen még nem történt soha.feküdtem éppen telóztam és ahogy álltam fel felborult a Cola és begurult az ágyam alá,és gondoltam pont megyek ki cigizni majd ha jövök be kiveszem,de mire vissza jöttem az üveg már ugyan ott volt ahol eddig.senki sem vehette ki mert egyedül lakom.azon gondoltam hogy nem is borult fel csak beképzeltem de nem tudtam mert tisztán emlékszem rá hogy felborult,aztán az jutott eszembe hogy lehet kivettem csak már elfelejtettem de sztem 2 perc sem telt el és mentem is vissza a szobába,ennyi idő alatt lehetetlen elfelejteni valamit,de még a hangjára is emlékszem hogy eldűtöttem és begurult az ágy alá... most vagy én vagyok hülye hogy beképzeltem vagy nem tudom
2022. dec. 25. 02:56
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Én a lábam közt vibrire emlékszem oda is kaptam hallottam a hangját éreztem a rezgést :)

Éreztem a fejem bubjàn a bizsergést (szintén 02.50-56)lehet a tobozmirigyem..

Beképzeljük?

Amugy ha ő tüntette rl a karácsonyi teritőm akkor ma én ebédelek nàla 😉

Nàlam is mozognak dolgok..de ha ilyen jo ez a telepatikus àlom vagy mi akkor játszunk 😉

2022. dec. 25. 03:35
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Te vagy hülye...Ha meg nem hiszel a természetfeletti dolgokba miért nem takarodsz át az "otthon" kategóriába..
2022. dec. 25. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Ha hajnai 3kor jàtékkal oeltettél remélm most te se tudod a napi melod csinàlni :) érzed a meleget?
2022. dec. 25. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló történt velem is, a polcról esett le valami. Úgy voltam vele hogy két perc és visszarakom a helyére (pont csináltam valami házimunkát), de mire odaértem ismét fent volt.

Mondjuk ami gyakori nálam az az hogy a tárgyak megjelennek, nem eltűnnek. Már vagy háromszor jártam úgy az utóbbi hetekben hogy hajgumit kerestem, átnéztem az ágyamat és az asztalomat is, sehol semmi. Tovább kerestem máshol, mire visszatértem az ágyhoz akkor vettem észre hogy a párnám közepén van. Biztosan nem siklott el a figyelmem felette, mert megfogtam a párnát, rázogattam, benéztem alá. Ha akkor is a tetején lett volna a hajgumi leesett volna, és már akkor észrevettem volna.

Mondjuk nem para a dolog, örülök neki hogy ha nem kell tovább keresni a cuccaimat.

2022. dec. 25. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De mire utaltok ezekkel a történetekkel? Hogy nem evilági entitások pakolnak rendet a szobátokban?
2022. dec. 25. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Pár eshetőség :

1 - Fáradt voltál, egyszerűen elfelejtetted. Van ilyen. Pillanatnyi kihagyás

2 - Az univerzum egy szimuláció. Túlterhelt volt a rendszer azon a helyen és hibásan frissített amikor visszatértél

3 - Egy démon volt

2022. dec. 26. 00:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendrakó démon. Olyan nekem is kell
2022. dec. 27. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!