Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt ilyen mással? Mi volt ez?

Történt ilyen mással? Mi volt ez?

Figyelt kérdés
Tegnap este 10 körül a teraszon ülök a székben félig alszok. 3-4 percre szinte aludtam, arra emlékszem hogy valamit álmodtam amire nem emlékszem h mit hirtelen megijedtem felkeltem es es egy ilyen fekete füstszeruseget láttam távolodni tőlem.

2017. júl. 25. 08:50
 1/7 thoomas26 ***** válasza:
53%
Egy negatív energiájú itt ragadt szellem közelített meg, mely ijesztőleg hatott rád, s ezért felriadtál. Abban az állapotban, amikor éppen felriadunk alvásunkból, tehát még nem vagyunk teljesen éber állapotban, érzékenyebbek vagyunk a fizikai érzékszerveken túli észlelésekre. Így láthattad a tőled éppen távolodó szellemet.
2017. júl. 25. 09:04
 2/7 A kérdező kommentje:
És miféle szellem lehetett?
2017. júl. 25. 09:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Ennek lehet valami koze hozzá?

Most az előbb 2-3 15mm es piros kört vettem eszre a lábamon de 1 perc múlva eltunt! Eloszor aszt hittem valami megcsípett de eltűnt

2017. júl. 25. 09:49
 4/7 thoomas26 ***** válasza:
69%

Olyan szellem, aki a testének halála után annak rendje módja szerint nem kelt át a túlvilágra, mert nem kellően volt tudatos és/vagy túlságosan ragaszkodott az éppen hátrahagyott életéből valakihez vagy valamihez, s hosszabb-rövidebb ideig a köztes térben, de földi síkon ragadt. Ilyen, itt ragadt szellemek bárhol előfordulhatnak, az itt maradásukhoz szükséges energiát igyekeznek szerezni még élő emberektől. Te olyan tudatállapotban voltál akkor, amikor mindezt érzékelted. Nem biztos, hogy bármi közöd volt hozzá - persze nem kizárt teljesen.

A foltjaid valószínűleg nem köthetők az élményedhez.

2017. júl. 25. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:
És az hogy energiát gyűjt az van negativ hatással rám?
2017. júl. 25. 10:22
 6/7 thoomas26 ***** válasza:
54%

Sokan észre sem veszik, de fáradtságuk, letörtségük, vagy bármi negatív érzetük okozója lehet többek között egy itt ragadt szellem energiavétele.

Hogy a te esetedben ez áll-e fenn, nyilván nehéz lenne megmondani.

2017. júl. 25. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják hogy hallucináció.Az emberi agy egy nagyon trükkös és bonyolult szerkezet.
2017. júl. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!