A kutyám megérezhette a bajt, és azért ráncigált el onnan? 18/L
Te felvettél vele szemkontaktust.
Már nem azért, de nem ezt hívják szemezésnek?? Valamiért ettől sokan odavannak, hogy hú szemeztem egy lánnyal/sráccal, biztos bejöttem neki.
Csak az a helyzet, hogy ha a másik szimpi akkor esetleg szemezésnek veszed, ha nem akkor csak azt látod, hogy bámul a másik.
Ő lehet úgy mesélné a történetet, hogy "Sétáltam a kutyámmal az erdőben és egyszer megláttam egy csinos lányt. Szemeztünk egy darabig. Majd egyszer csak a kutyája elidult és elhúzta a lányt. A lány hiába próbálta visszafogni a kutyáját, még rá is szólt, hogy "mi bajod van", de sajnos így is elment. Fogom még látni valaha??"
Közel sem biztos, hogy ezért indult meg. Lehet látott valamit, vagy érzett valami szagot.
Ha olyan nagyon gonosz ember lenne nem sétálna a kutyájával.
Mindketten kutyával voltatok, így ha meg is fordult a fejében bármi veled kapcsolatban, akkor is bajos lett volna kiviteleznie azt.
Ha megtámad téged, akkor lehet, hogy a kutyád neki ugrik, esetleg a két kutya összeverekszik egymással, stb. Ezek alapján azt mondanám, hogy valószínűleg nem voltál közvetlen veszélyben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!