Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyám megérezhette a bajt,...

A kutyám megérezhette a bajt, és azért ráncigált el onnan? 18/L

Figyelt kérdés
Most hogy elkezdődött a téli szünet, szerettem volna elvinni egy nagyobb túrára. Félúton, a falutól messze leültünk a fűbe pihenni. Nyugodtan hempergett, szaglászott, ahogy szokott. Aztán tőlünk kb 30 méterre megjelent egy ránézésre 30-40-es pasi, aki szintén sétáltatott, és ahogy meglátott, onnantól valamiért folyamatosan bámult. Az sem érdekelte, hogy szemkontaktust vettem fel vele. A kutyája már ráncigálta, hogy menjenek tovább, de akkor is csak engem nézett. Erre az én kutyám felugrott, és szó szerint elkezdett cibálni haza. Nagyon barátságos és higgadt egyébként, mindenkivel össze akar barátkozni, a többi ebet is beleértve, így tőle teljesen idegen ez a reakció, még mondtam is neki, hogy "mi van, mi a baj?" Aztán eszembe jutott, hogy van az a hiedelem, miszerint a kutyák előre megérzik a bajt. Szerintetek lehet, hogy érezte, hogy az a férfi nem éppen jó szándékból méretegetett, és azért akart minél előbb haza juttatni? Vagy csak paranoiás vagyok?

2022. dec. 22. 13:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Farkasember volt.
2022. dec. 22. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Te felvettél vele szemkontaktust.

Már nem azért, de nem ezt hívják szemezésnek?? Valamiért ettől sokan odavannak, hogy hú szemeztem egy lánnyal/sráccal, biztos bejöttem neki.

Csak az a helyzet, hogy ha a másik szimpi akkor esetleg szemezésnek veszed, ha nem akkor csak azt látod, hogy bámul a másik.

Ő lehet úgy mesélné a történetet, hogy "Sétáltam a kutyámmal az erdőben és egyszer megláttam egy csinos lányt. Szemeztünk egy darabig. Majd egyszer csak a kutyája elidult és elhúzta a lányt. A lány hiába próbálta visszafogni a kutyáját, még rá is szólt, hogy "mi bajod van", de sajnos így is elment. Fogom még látni valaha??"

Közel sem biztos, hogy ezért indult meg. Lehet látott valamit, vagy érzett valami szagot.

Ha olyan nagyon gonosz ember lenne nem sétálna a kutyájával.

2022. dec. 22. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Minek szemeztél vele?Ez felhívás volt ketingőre.
2022. dec. 22. 15:13
 14/20 A kérdező kommentje:
#12 #13 Szerintem ha érzékeled hogy egy ember áll, és téged néz, egy idő után te is ránézel, jelezvén, hogy "Öhm... Szeretnél valamit? Vagy most... mi történik?" Rengeteg embernek van a faluban kutyája, szinte minden sétán összetalálkozunk másokkal (részben ezért is van az enyém mindig pórázon), de senki nem szokott megállni bámulni. (És ha jól nézett volna ki, ez akkor is para lett volna...)
2022. dec. 22. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos állatoknak az érzékszervei fejlettebbek, így nem nehéz pl a viharok érkezését észlelni. Szép és jó azt feltételezni, ha valaki téged néz huzamosabb ideig, akkor egyből meg akar erőszakolni vagy meg akar dugni, ettől még nem válik igazzá. Te viszonyulsz az adott emberhez ilyen negatívan, mert a te hitvilágodat igazolja, hogy aki téged néz így ebben a kontextusban hosszabb ideig, az vagy bántani akar, de ha nem is, mindenképpen van valami kehéje vagy mögöttes szándék mögötte. Lehetne téged nézni ok nélkül is egyébként. Ettől még a feltételezésed lehet igaz, de általában többet látnak bele az emberek, mint ami. Szeretik azt hinni az emberek azt is, hogy körülöttük forog a világ,(Miért bámulnak az utcán? Miért nem köszönt nekem?) pedig többségben magasról teszünk a másikra.
2022. dec. 22. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten kutyával voltatok, így ha meg is fordult a fejében bármi veled kapcsolatban, akkor is bajos lett volna kiviteleznie azt.

Ha megtámad téged, akkor lehet, hogy a kutyád neki ugrik, esetleg a két kutya összeverekszik egymással, stb. Ezek alapján azt mondanám, hogy valószínűleg nem voltál közvetlen veszélyben. :)

2022. dec. 22. 17:08
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Lehet csak azt akarta nézni, hogy merre mozdulsz a kutyáddal, mert pl. az ő kutyája nem jön jól ki más kutyákkal. Lehet a te kutyád is az ő kutyájának az agresszív kisugárzását érezte meg, azért akart lelépni.
2022. dec. 22. 17:31
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
ebbe nincs ezotéria. a kutyák ösztönlények. fenyegetést érzett , nem volt biztonsagban .és elakart vinni onnan téged
2022. dec. 22. 17:33
 19/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet hogy a fickó csak simán vak volt?
2022. dec. 22. 18:17
 20/20 anonim ***** válasza:
28%
Kilóméterekről látod hogy bámul?
2022. dec. 24. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!