Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyám megérezhette a bajt,...

A kutyám megérezhette a bajt, és azért ráncigált el onnan? 18/L

Figyelt kérdés
Most hogy elkezdődött a téli szünet, szerettem volna elvinni egy nagyobb túrára. Félúton, a falutól messze leültünk a fűbe pihenni. Nyugodtan hempergett, szaglászott, ahogy szokott. Aztán tőlünk kb 30 méterre megjelent egy ránézésre 30-40-es pasi, aki szintén sétáltatott, és ahogy meglátott, onnantól valamiért folyamatosan bámult. Az sem érdekelte, hogy szemkontaktust vettem fel vele. A kutyája már ráncigálta, hogy menjenek tovább, de akkor is csak engem nézett. Erre az én kutyám felugrott, és szó szerint elkezdett cibálni haza. Nagyon barátságos és higgadt egyébként, mindenkivel össze akar barátkozni, a többi ebet is beleértve, így tőle teljesen idegen ez a reakció, még mondtam is neki, hogy "mi van, mi a baj?" Aztán eszembe jutott, hogy van az a hiedelem, miszerint a kutyák előre megérzik a bajt. Szerintetek lehet, hogy érezte, hogy az a férfi nem éppen jó szándékból méretegetett, és azért akart minél előbb haza juttatni? Vagy csak paranoiás vagyok?

2022. dec. 22. 13:08
1 2
 1/20 anonim válasza:
78%
Valószínűleg a kutyád látnok.
2022. dec. 22. 13:14
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

Lehet hogy érezte a férfiból áradó intenzív rossz aurát.

Amikor valamilyen gondolati képet, vagy fantáziát élsz át, az létrehozza annak az energiáját.

Amikor még nem létezett beszéd, és nem léteztek nyelvek, akkor az energiával feltöltött gondolati képek alkottak mindent.

(Magasabb szinteken hangképzés nem is nagyon történik, sokszor neveket sem választanak maguknak)

Szóval ha valaki elképzeli csak nagyon elevenen hogy miket tenne veled, és ebbe intenzív vágyakat is beletesz, az könnyen megérezhető egy szenzitív ember vagy állat számára. Elképzelhető hogy "tisztességtelen" gondolatai voltak veled kapcsolatban, azonban ezt legtöbbször nem követi gyakorlati megvalósítás, szóval valódi veszélyben nem vagy.

2022. dec. 22. 13:25
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Ez így van. Az állatok megérzik a bajt, a rossz emberek kisugárzását. Főleg a kutyák, akiknek a gazdi a mindene. Jól tetted, hogy hallgattál a kutyád megérzésére. Az állatok a földrengést is előre órákkal megérzik, és menekülnek.
2022. dec. 22. 13:33
 4/20 anonim válasza:
91%
Igen, megérezhette. Jól tetted, hogy hazamentetek.
2022. dec. 22. 13:42
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Persze, a kutya megérzi a rossz embert. Ennek a kérdésnek nem is az Ezotériában volna a helye.
2022. dec. 22. 14:05
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Most őszintén, mi jót lehet várni egy fickótól, aki meredt szemmel néz egy random csajt?
2022. dec. 22. 14:09
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha csak a szeme meredt, akkor tényleg nem sokat...
2022. dec. 22. 14:14
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
Igen
2022. dec. 22. 14:33
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy azt nézte, a kérdezö MIÉRT NÉZI ÖT????
2022. dec. 22. 14:50
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

Igen a kutyák megérzik a bajt és nem csak azt ha épp rossz ember van a közelben hanem azt is megérzi ha egy vadállat van ami esetleg veszéyles is lehet, meg egyes természeti katasztrófákat is megéreznek, földrengéseket, közeledő nagy vihart, stb...

Én kutyám is ilyen különben. Egyszer kivittem a szokásos mezőre futtatni ahova mindig elszoktunk menni heti 1 alkalommal ha nincs nagyon rossz idő. Ez egy nyári napon volt előrejelzések mutatták hogy lesz vihar de még nyomát sem láttam. Persze kezdett beborulni és már szél is volt. Akkor odahívtam pórázt ráraktam és indultunk hazafelé. Onnan tőlünk 3 km út gyalog. Amikor elindultunk egy kis erdős ösvényen szoktunk átmenni és a kutyám jelezte hogy ne menjünk arra és húzott arra a részre ahol házak vannak hogy inkább arra menjünk. Mivel esélyem sem volt hogy az erdőn át levágjuk az utat mert a kuytám nem hagyta így mentünk a lakott területen, és milyen jól tettük. A lakott területen lévő útszakasz az párhuzamosan volt nagyjából az erdős ösvénnyel csak egy nagy kerülő volt ez nekünk de mivel sétáltunk már egyre jobban kezdett felátmadni a szél, már dörgött is az ég és egy hatalmas villámcsapást láttam az erdő felé és hatalams dörgéssel járt. A kutyám egyébként nem szokott félni a viharoktól, de akkor úgy megijedt velem együtt ogy elkezdett ugatni és iszonyaotsan húzott hogy menjünk haza végre. Nem azt mondom hogy futottunk de felvettünk egy tempósabb sétát és amint hazaértünk és becsuktam magam mögött az ajtót úgy elkezdett ömleni az eső, rá pár perccel később borsószem nagyságú jégeső volt hogy az telibe elkapott volna minket ha nem sietünk.

Órákkal késöbb olvastam az egyik helyi csoportba hogy a villámcsapás amit mi is láttunk egy fába vágott be ami kidölt rá az ösvényre ami elzárta azt a földes utat ahol sokan szoktak sétálni amúgy is. Akkor hirtelen kirázott a hideg és picit lemerevedtem mert végig gondoltam hogy arra akartam menni a kutyával és akkor esett le hogy ha nem veszem figyelembe a kutyám jelzését és arra mentünk volna akkor lehet ránk dőlt volna vagy a fa vagy a villám vágott volna belénk, vagy mindkettő, esetleg baromi közel lettünk volna és lehet megúsztuk volna sértetlenül de megijedtünk volna kegyetlenül. Amint ezt elmeséltem apáméknak egyből mondták hogy nagyon okos kutyám van mert szinte követelte hogy ne menjünk arra és jól tettem hogy én fogadtam szót neki mert a kutyák és más állatok sokkal előbb megérzik a bajt mint az emberek.

Másik hasonló eset is volt. Akkor otthon voltunk amikor elkezdett jönni a vihar és már dörgött meg villámlot amikor kimentem gyorsan leszedni a kiteregetett ruhákat. Amikor már ezzel végeztem de még nem mentem be mert elpakoltam 1-2 dolgot a kutyám a teraszon ugatott hogy jó lenne ha végre bemennék már. Éppen csak odaértem a teraszra egyből a kertszomszéd udvarába bevágott a villám. Valószínű ezt is megérezte. Bár az én udvaromon azon a részen egy darab fa sem volt, és a kertszomszédnak sem volt a közelbe fa meg semmi magasabb dolog így ezért vágott be. De egyébként ha ott lettem volna mert ott voltam percekkel korábban esélyes hogy engem talált volna telibe. A szomszédom ezt látta az ablakból és elsápadt hogy nem sokon múlott hogy engem találjon el vagy a házamat, esetleg a műhelyt az udvaron.

2022. dec. 22. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!