Ha választhatnátok magatoknak egy szuperképességet, mi lenne az?
Én nem tanultam spirit nem kértem és nem értem a miértet meg hogy mi van velem..làtok hallok dolgokat..
Akkor most kérem aki kinyitotta a szemem az segitsen is..pl.teleportàlni hozzà ma àlmomban.ha élőben nem segit talàn makd ugy..
Végigvittek a jelek a lépcsőfokokon..vonzàs törvénye stb. Ha elmenekültem messze üldöztek a jelek hogy sose felejtselek el..bàr igazàndibol nem is akartalak csak néha mikor utàltalak :)
Minden visszafelé történt meg..haragtarto vagy?vàlaszoltam nem..de volt hogy haragudtam..hogy magamra hagytàl..
És nem tudom miért hallok ha nem alszok és miért érzek is ha nincs ott semmi-nem alvàsparalizis tudtam mozgatni a kezem làbam..
Szeretnék ma teleportâlni..a régi àlmomban biztos igy voltàl benne..nyitott vagyok rà..és ha megkérsz vagy nem lehet mondani a csalàdomnak sem akkor hallgatok..
Pénzt nem lehet teremteni!
A pénz például az arany lehetne - de, ha elkezdenéd nagyobb mennyiségben teremteni, annak is lemenne az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!