Ha választhatnátok magatoknak egy szuperképességet, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 20:29
3/28 anonim válasza:
Villámtanulás: bármit csak átlapozni gyorsban és mindenre szó szerint emlékezni, felidézni és alkalmazni tökéletesen!
4/28 anonim válasza:
Bármilyen rosszból jót csinálni.
6/28 anonim válasza:
a nekem nem tetsző embereket el tudjam tüntetni
7/28 anonim válasza:
Az ilyen kérdések írója még előtte hirtelen megvilágosodna, hogy hol találja az előző ugyanilyen kérdést.
8/28 anonim válasza:
7es, biztosan eszrevetted, de ha nem, akkor csak szólok: ez a gyakori kérdések oldala ám!
Ha percenként kiirja valaki, akkor se sérti az oldalt, jellegéből adódóan.
9/28 anonim válasza:
Hogy bármikor megtudjam állítani az időt, így szinte bármit megcsinálhatok mivel a környezetem nem érzékel semit. Aztán ha végeztem újraindítanám.
10/28 anonim válasza:
Hogy bárkivel szembekerülök, azonnal megtanuljon hibátlanul írni és beszélni az én anyanyelvemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!