Ha az alábbi szuperképességek közül 1et választhatnátok, amit tudnátok csinálni, mi lenne az?
Èrdekel mások véleménye.
1et, csakis 1et választhatsz! És ird le hogy miért
idöutazás
repülés
állatok nyelvén beszèlés
láthatatlanság
teleportálás (gondolsz egy helyet, és egyböl ott vagy)
Állatok nyelvén beszélés.
Az időutazásnak nem sok értelme lenne,mivel nem változtathatok meg semmit, mert ha megtenném,lehet nagyobb kárt okoznék.
Repülés...hááát, ezen is gondolkodtam...de önmagában szerintem nem sokat ér, azonkívül,hogy biztos jó.:D
Láthatatlanság hasznos, viszont ha tudsz az állatok nyelvén beszélni, akkor a beszélgetések kihallgatásával járó előnyt az is adja. Azért meg hogy megless másokat fölösleges...
Úgyhogy állatok nyelvén beszélés...imádom az állatokat, bár ha érteném mit mondd,lehet nem szeretném annyira a macskámat...:D:D
láthatatlanságot lehet ki-be kapcsolni? ha igen akkor az. szeretek elvonulni az emberek elől, sőt az esetek többségében ez van velem.
ha nem kapcsolgatható, akkor időutazás. hogy miért? azt nem szeretném elmondani.
neked?
Én vagy a láthatatlanságot (rengeteg helyre beosonhatnék stb..)
Vagy az időutazás ( választ tudnék adni rengeteg megválaszolatlan történelmi kérdésre, rejtélyre)
Egyértelműen az időutazást.
Abból lehet a legegyszerűbben a legtöbb pénzt csinálni.
Repülés de a teleportálás sem rossz
A gyorsaságot mért nem tetted be?::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!