Ha bármilyen természetfeletti erőt választhatnátok, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Azért ebbe a témakörbe tettem, mert nem ilyen ezoterikus hülyeségekre vagyok kíváncsi, hanem tényleg érdekel, hogyha választhatnál egyetlen képességet, mi lenne az.
(pl. telekinézis, lathatatlanná válás, alakváltoztatás stb)
2014. júl. 11. 14:13
2/30 anonim válasza:
Hogy megtudjam magam körül állítani az időt.
4/30 anonim válasza:
3#as vagyok, vagy visszaporgetni az idot
5/30 anonim válasza:
teleportálás, vagy megállítani a dolgokat (nem az időt, mert én tovább öregszem közben, míg azok, akik "megfagytak", nem).
8/30 anonim válasza:
Ha csak 1-et lehet akkor olyan Devil May Cry féle halhatatlanságot, de úgy hogy ne is öregedjek :D
(Gyomron szúrnak ha kihúzod a pengét akkor már semmi baja, kezedet megpróbálják levágni akkor csak simán átmegy a penge, de semmi) Gondolj bele, azt csinálsz amit akarsz :)
Ha ilyet nem lehet akkor az idő teljes manipulálása.
9/30 anonim válasza:
láthatatlan, amikor én akarom, nem mindig! :d
10/30 anonim válasza:
# 8
Ezt gondold át még egyszer. A lehető legrosszabbat kérted, mert nem számítottál arra, hogy elkapnak és így az idők végéig, vagy eltemetnek egy örökkévalóságig.
Én a telepátiát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!